Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kérhetném meg anyát,...

Hogyan kérhetném meg anyát, hogy legalább abemutatóra menjünk el? (bőv. Lent. )

Figyelt kérdés
Van egy modell iskola, és nemsokára lesz egy bamutatójuk.Semmien elkötelezetséggel nem jár.A szüleim megengedték, hogy modelliskolába járjak, de csak 9-ben (azaz jövő összel), de én most szeretném, mert tudom, hogy ez az, amit igazán akarok.Hogyan vehetném rá anyát, hogy legalább a bemutatót megnézze?
2010. jan. 17. 15:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Elnézést, nem szerettem volna senkit sem megbántani.MOndtam, hogy mindenkinek a saját véleménye, hogy mit gondol a modellkedésről.Van, aki nagy pénz kidobásnak gondolja, de nekem sokat jelent.

Igen, igaz, hogy a pénz a szüleimé, de én sporoltam össze.

És mégegyszer elnézést, hogyha bárki ugy gondolta, hogy megsértettem. :)

2010. jan. 18. 19:08
 12/15 A kérdező kommentje:

Viszont engem az érdekelne, hogy anyával hogyan tudnám ezt ésszerűen megbeszélni...

Erre tanácsok?

2010. jan. 18. 19:09
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát te tényleg nem vagy ép.Látszik, hogy te tipikusan az a fajta vagy akit könnyű átverni...

Épp arról bezél mindenki, hogy a modellkedés NEM pénzkidobás, ha komoly ügynökséghez mész.Na mindegy, gondolom ezt nehéz felfognod.

2010. jan. 19. 16:45
 14/15 A kérdező kommentje:

Elég komoly ügynökséghez szeretnék menni.

De senki sem a kérdésemre válaszol.Egy egyszerű kérédsem volt csak, ami nem a modellkedésről szolt, hanem arról, hogy hogyan tudnám ezt anyummal megbeszélni.

Erre hideget-meleget (mert voltak benne elég jó tanácsok is )kaptam,ami a modellkedésről szolt.

2010. jan. 19. 17:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Komoly ügynükség nem vezet "modelliskolát" és nem kér pénzt.

A kérdésedre pedig lehetetlen válaszolni, mert te ismered az Anyukádat.

2010. jan. 21. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!