Befogadnád a kisebb testvéred?
Másfél szobás lakásban élünk a párommal, 8 hónapos terhes vagyok. A 16 éves húgom összeveszett anyuékkal, és kitalálta, hogy hozzánk költözik. Tegnap beállított egy kisebb utazótáskával, hogy itt maradna pár hétig.
A testvérem, és szeretem, de így hogy pár hét van a szülésig (kb. 3), nem akarom most a húgomat is nevelgetni.
Mikor reggel megmondtam neki, hogy nem költözhet ide hozzánk, még ő volt megsértődve. Segíteni nem segít (3.-on lakunk, megkértem hogy vigye le a szemetet, nem ő most msn-ezik a barátaival).
Anyuék megértik a problémámat, de a húgomat nem tudják hazacsábítani.
27L
És még ajtót csapkod.
Nagyon egy ideig azon az ajtón sem engedném be,amég a viselkedéséért nem kér bocsánatot!
Én azt mondtam volna,hogy 3 napig maradhatsz,és segítened kell,bulizni nem az én pénzemből fogsz járni,és akkor kell lefeküdnöd,fürödnöd,amikor én mondom..stb.
Én 14 éves vagyok,és ha unokatesóméknál vagyok,akkor segítek mosogatni,felmosni(főzni nem tudok,miközben unokatesóm felesége főz,vigyázok a picikre-1 éves kislány,4 éves kisfiú),ebéd után meg általában tévézni szoktunk,de van mikor kimegyünk a városba fagyizni,sétálni.Most itthonról írok,ott nem gépeztem sohasem,mert féltem h. elromlana a gép meg ilyenek..én később sem várok el tőlük többet,csak annyit,hogyha decemberben sok hó esik,akkor náluk aludhassak két napot(vasárnap-hétfő;péntek-szombat),mert a közelükbe fogok járni iskolába,és a busz télen általában késik..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!