A gyereked lógott az iskolából? Vagy testvéred? Mennyit lógtak, lett belőle bajuk?
A lányom 17 éves most fog érettségizni,de folyamatosan lóg a suliból,már fegyelmi tárgyalása is volt ez miatt.
Volt a te gyermekeddel vagy testvéreddel is ilyen?
Hogyan oldottátok meg a dolgot?
Gyerekem még nincs, a testvérem nem tudom, mennyit lógott, de nem sokat.
Én ellenben rengeteget. Volt olyan, hogy öt hétig be se tettem a lábam a suliba. Viszont mivel kitűnő tanuló voltam, elnézték nekem. Eleve például matekra egyáltalán nem jártam (kértem a tanárt, hogy ne írjn be hiányzónak, de egész negyedikben csak ismételtünk és untam), de a többi tárgyra is csak random.
Persze ehhez megfelelő suli és megfelelő tanárok kellenek. Hivatalosan soha még a közelében se voltam a fegyelminek, jóllehet tízszer kirúghattak volna :)
Egyébként a szüleim tudták, hogy nem mindig járok be, de amíg jó jegyeim voltak, addig nem érdekelte őket a dolog. Én meg inkább vásároltam a barátnőmmel, mintsem suliba jártam :D
Szerintem ha a lányod jó tanuló, akkor nem gond, ha lóg. Nem lehet, hogy ő is egyszerűen unja az anyagot?
Persze ha bukdácsol, akkor már más a helyzet :S
én rengeteget lógok/lógtam...de mindig szerzek igazolást.
am 4-es az átlagom, de énis inkább vásárolgatok, b.nőkkel lógok suli helyett.
én is lógtam jópárszor,anyát addig nem érdekelte,amig a felvételihez kellő fizika-matek-angol átlag 5-ös volt (többi meg épphogy meglett,nem érdekelt)
Ahányat tudott,igazolt ő,többit a doki,aki ezresért adta az igazolást,erre anya adta a pénzt.
Maximális pontszámmal felvételiztem egyetemre,azóta második mérnöki diplomám csinálom és dolgozok mellette
egyszerűbb volt hagynia a lógásokat,mert max nem mondom el...de igy megmaradt a jó viszony...
23/N
Köszi a válaszokat!
Hát én is sokat lógtam...sőt rengeteget,és nem is haragszom a lányomra.
Csak attól félek,hogy ki fogják őt rúgni.
Ő is hamisított igazolást,le is bukott,abból volt a fegyelmi tárgyalása.
Én is elég sokat lógok a suliból. Nem birom ki, hogy ne lógjak. Sajnos...
Igazolásom mindig van. Én csinálom őket.
Gyűlölök suliba járni. Jövőre már végzek szerencsére :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!