Mit csináljak anyámmal? Megőrülök!
Ez már nagyon idegesítő..
Nem elég neki, hogy egész nyáron járok külön angolórákra, még mindennap pattog velem vmi szarért.
Ez a táska miért van ott? Miért nem húztad fel a redőnyt? Miért nem mész ki valahova? Miért nem jössz már haza?.....
Nem bírja ki, hogy ne kössön bele vmibe..
És bármit visszaszólok elveszi az egeremet, hogy ne tudjak gépezni. De persze ki se enged..
Már rohadtul unom.
Ha mindent normálisan megcsinálok, akkoris vmibe beleköt, nem bírja ki..
Mit csinálhatnék vele?
(gyökerek kíméljenek..nem vagyok terhes sem medvidisznóember és babinénit se csípem..)
15/F
Miért, egér nélkül nem tudsz gépezni? :O
Másrészt, esetleg beszélj anyuddal, hogy mit gondolsz, és nagyon vigyázz, hogy véletlenül se legyél szemtelen vagy tiszteletlen. Mondd el neki, hogy igyekezni fogsz, hogy ne lehessen rád kifogása, de néha ő is túlzásba viszi az anyáskodást.... vagy valami ilyesmit.
Vagy egyszerűbb mód: tanulj be alap billentyűparancsokat, és ne zavartasd magad, ha elveszi az egered.... vagy kérj kölcsön ismerőstől vagy vhonnan használaton kívüli egeret, és használd azt :P
Igen, mert az őrületbe kerget..
Illetve mostmár nem is azért..
Ordít velem 1 órát ebédszünetben aztán én egy szót se szólok ő meg csak hergeli magát aztán meg leordít, hogy fogjam már be..
Már rohadtul unom
Igen belelátok, de az a gond,hogy akármit csinálok vmibe biztosan beleköt.
És persze ő van megsértődve.
Én meg se sértődhetek, mert akkor meg megint ordít velem egy órát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!