Megőrülök. Mit csináljak az anyámmal?
Szüleim elváltak amikor én 10 éves voltam,most vagyok 16. És nem bírom elviselni,anyukám egész nap a számítógép előtt ül,én csak suli után gépezhetek,és utána tanulnom kell,majd ha megtanultam akkor segítenem. amíg én takarítok és pakolok utána ő társkereső oldalakon cseveg,mikor mondom neki hogy segítsen azt mondta hogy szüksége van egy párkapcsolatra. hétvégenként nem mehetek sehova,barátnőim nem jöhetnek át hozzám,és én se mehetek hozzájuk,csak ha szülinap van és meghívtak..már nem bírom
ilyen egy hétköznapom: reggel elmegyek suliba,hazajövök 1 órát gépezhetek max 2 órát,utána meg kell tanulnom,aztán takarítanom kell,állandóan ott hagyja maga után az asztalon a morzsát,soha nem mosogat el,mindent én csinálok,van egy öcsém aki 10 éves lesz,ő vele soha nem kiabál,nem kell neki takarítania,csak a szobáját,eddig gyárban dolgozott anyukám,de most elküldték,most is annyi tartozása van,és mondta hogy majd keres egy gazdag hapsit magának,de miért nem lehet egyszer legalább hogy ne én takarítsak,és ha 9-re nem takarítok ki,akkor nem gépezhetek másnap! a vacsorát megcsinálja,a suliba ebédelünk,hétvégenként úgyszintén vagy elmegy a barátnőjéhez és elszív egy doboz cigit,vagy gépezik,én meg itthon takarítsak utána,semmit nem pakol el maga után,úgy érzem hogy direkt csinálja,mert úgyis megcsinálom majd én. Semmi magánéletem nincs,jók a jegyeim, 4,6 leszek évvégén,és 9.-es vagyok,szerintem jó az átlag!
Miért ilyen az anyám?és még 2 évig nem költözhetek el..Segítsetek légyszi.Köszönöm
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!