Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Önző legyek, vagy éljem az életem?

Figyelt kérdés
27 éves nő vagyok, dolgozom, tanulok. Itthon lakom, de sajnos beleszólnak a dolgaimba. Hol vagyok már (este 8 óra), mikor megyek, kivel megyek, mikor jövök, érjek haza időben(10óra) stb stb. Konkrétan már nem bírom, ha eszek valami olyat amit ők nem szeretnek, pl kínai étel, akkor "tudod mi minden van abban" stb stb. Mindenbe beleszólnak, el szerettem volna költözni, de nem tudják fenntartani a házunkat,ha csak a szüleim laknának, nyilván én is hozzájárulok a kiadásokhoz(jelentősen). Mit tegyek? gyötör a lelkiismeret furdalás, de úgy jövök már haza a munkából, hogy ideges vagyok, mert tudom, hogy megint ez meg ez nem lesz jó nekik.
2019. jan. 26. 18:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

27 éves nő,nem te egy kiskorusitott kislány vagy..

40N

2019. jan. 27. 00:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

10-es.

Miért támogatná anyagilag őket az albérletből is?

Neki semmije nincs, a szüleinek meg ott a házuk, nehogy még albi mellett a szüleit pénzelje, inkább alakítsa a saját életét.

2019. jan. 27. 07:36
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Kéred a tanácsot aztán ha leválásról meg költözésről ír valki egyből jön a : De ez, de az, de bla-bla, az nem megy mert...

Ne a kifogást keresd hanem a megoldást. Ha mindíg van kifogásod akkor MEGFELEL EZ AZ ÁLLAPOT.

2019. jan. 27. 11:14
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

KALAPÚR KIRÁLY vagy!!!

Kérdező, szerintem is koltözz... Kihasználnak, lehúznak, vissza tartanak a szüleid sajnos. Megéri, hogy idegileg kikészülj? Párkapcsolatod van? Felvihetsz férfit magadhoz?

Állítsd a szüleidet választás elé : vagy abba hagyják a szekálást, vagy költözöl és teszed félre magadnak a pénzt, amiért megdolgozol!

2019. jan. 27. 21:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Költözz el. Nagyon nehéz, de nyugalmad lesz.
2019. jan. 28. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!