Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Nem tudom már mitévő legyek....

Nem tudom már mitévő legyek. Miért van ennyire rossz életem?

Figyelt kérdés
Anyummal nincs túl jó kapcsolatom, pedig vele többet vagyok mint apummal, mert ő Németországban dolgozik, 1 hétre jön haza és általában 1 hónapot van kint. Így a tesómmal kell anyánkat elviselni. Állandóan bulizni jár, lehet van is valakije. Mindig kiabál velünk, holott nem csinálunk rosszat. Apumat utálja, de nem akar elválni, biztos a pénz miatt. Nekem ez a sok rossz összegyűlt és elvesztettem az uralmam magam felett, és körzővel megvagdostam az alkarom. Tudom, hogy nem vagyok normális, meg hülyeség volt, meg is bántam, de a sok idegeskedés már kiváltotta belőlem a depressziót, és csak 15 vagyok. Még az iskola utolsó heteiben is nagyon rossz átlagom volt, leszartam a tanulást is. Mit tehetnék? Nem bírom tovább.
2015. aug. 3. 15:30
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Arra gondolsz, hogy mar csak 3 evet kell kibirnod, es TANULSZ amennyire birsz, mert attol fugg hogy tudsz e majd dobbantani, es milyen tarsadalmi szintre.
2015. aug. 3. 15:38
 2/5 anonim ***** válasza:
15%
Tinihiszti Level 1000
2015. aug. 3. 15:40
 3/5 anonim válasza:
64%
Szedd össze magad és próbálj meg minél többet tanulni,hogy 3 év múlva jobb helyzetben legyél.
2015. aug. 3. 15:44
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm.:)
2015. aug. 3. 17:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Te még egy 15 éves gyerek vagy. Nem szabad cipelned a szüleid terheit, hibáikon idegeskedni. Cipelje az anyád aki bulikban kapcsolódik ki. És te, hogyan kapcsolódsz ki? Úgy, hogy szurkálod magad? Neked ennyi jár? Keres magadnak barátokat, új hobbit, olvass, tanulj tereld el a figyelmed a felnőttek életéről. Mutasd meg a szüleidnek, hogy te viszed valamire. Ne engedj utat a depressziónak!!!!
2015. aug. 3. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!