Elegem van! Eddig a karácsony volt életem legszebb ünnepe. De apukám meghalt Mikuláskor, és most már semmi nem olyan. Tudom, hogy azt akarja, hogy boldog legyek, de nem tudok. Mit tegyek? Van még vki, akinek fáj?
Nekem júniusban halt meg APukám és december 7-én a nagymamám.
Ráadásul messze külföldön élek és még a temetésükön sem tudtam ott lenni.
Fogadd nagyon őszinte részvétemet, mert megértem, mit érzel.
Gondolj rá sokat és nem baj, ha sirsz. Az is segit.
szia!
Hazudnék,ha azt írnám,h úl leszel rajta és minden oké lesz. Nekem tavaly halt meg apum...
Nehéz út előtt állsz,át kell élned a gyász minden szakaszát, és ne szégyelld az érzelmeid, volt h a boltban bőgtem,mert a kedvenc felvágottját láttam meg, és tényleg kicsit segít,ha ilyenkor van veled valaki. Még ha csak meghallgat...s bátran sírj együtt anyuddal,és emlékezzetek. Nekem a temetés után 3 hónap kellett h ki tudjak menni a temetőbe,mivel ott az ember szembesül a véglegessel....van jó pár gyászról szóló könyv,vagy keress rá itt a neten,nekem segített h megértsem nem én hülyültem meg,hanem a gyász szakaszait élem át...fel a fejjel,az első év nagyon nehéz,utána meg megtanul az ember a szeretett személy nélkül élni...vigyázz magadra és anyudra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!