Milyen feltételeknek kellett teljesülnie, hogy gyereket vállaljatok?
A kapcsolatunk jó, nagyon szeretjük egymást. Viszont albérletben lakunk. Nem vet fel minket a pénz, de nagyon szeretnénk gyereket. Egyelőre mindkettőnknek biztos állása van.
Számolgattunk, hogy 8-10 év múlva talán lesz saját lakásunk, hitel nélkül. Viszont a gyerekkel addig nem szeretnénk várni.
Ti miket vettetek figyelembe, mielőtt gyereket vállaltatok?
1, saját lakás
2, biztos állás
3, megbízható feleség
bár kapitalista világot élünk, mégis azt mondom, hogy az utolsó a legkritikusabb pont sajnos...
26 éves vagyok, nem akarok 35 évesen szülni.
Hitelt meg nem akarunk felvenni.
Ugyan még nem vagyok szülő, de ha van biztos állásotok akkor szerintem nyugodtan belevághattok. Persze csak akkor ha kerestek annyit, hogy nem kell majd sem nektek, sem a kicsinek nékülöznie valamit.
Nagymamákra, nagypapákra lehet számítani? Ők is sokat tudnak segíteni..
szerintem nem baj,ha albérletben éltek. Lényeg,hogy legyen biztos keresetetek, nem árt ha van félretett pénz is, egy kis tartalék,ha valami váratlan baj üt ki.
Én a helyedben nem várnék tovább,ha lelkileg érettek vagytok rá és megvannak az anyagi körülmények is,vágjatok bele.
1. Több éves együttélés boldog párkapcsolatban.
2. Biztos állás.
3. Félretett pénz.
4. Ház,amin ugyan van hitel,de a félretett pénzből egy jó ideig tudjuk fizetni ha baj történne. És a hitel se több,mint az albérlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!