Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom tesojáéknak babájuk...

A párom tesojáéknak babájuk lesz. A párom lesz a keresztapa, keresztanyát viszont nem választottak, hanem majd ha a párom megházasodik ő lesz. (Ők sem házasok) Ez így rendben van?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt, nem azzal van a bajom hogy nem engem választottak keresztanyának, viszont nekem ez nagyon kellemetlen.Hogyan menjek így a keresztelőre? Olyan mintha együtt várnánk hogy legyen felesége a páromnak. Többen is kérdezték hogy mi leszünk-e a keresztszülők, és megalázó számomra elmondani hogy csak a párom, keresztanya nem lesz. Ráadásul jó viszonyban vagyok velük ezért nem értem ezt a döntést hogy keresztanyát nem választottak.

2019. jan. 6. 12:04
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
73%
10# mondják ezt úgy, hogy ők nem is házasok... Ne nevettes már... Egyébként házasságpárti vagyok de ezt ti sem gondoltjátok komolyan hogy a házasság garancia arra hogy nem mennek szét...
2019. jan. 7. 07:08
 42/49 anonim ***** válasza:
56%
39# komolyan agybaj néhány válasz 😀 így most szintén nincs keresztanyja .. De sebaj... Lehet h sosem házasodik meg a pasi...
2019. jan. 7. 07:10
 43/49 anonim ***** válasza:
26%

"hanem majd ha a párom megházasodik ő lesz."

Mi a baj ezzel? Ha tényleg ő lesz az, akivel összekötöd az életed akkor lehetsz keresztanya, amíg meg csak próbálgatjátok a kapcsolatot addig inkább ne legyél.

Nincs bajod akkor csinálsz magadnak?

2019. jan. 7. 08:07
 44/49 anonim ***** válasza:
80%
És ha majd megházasodik,akkor újra keresztelik a gyereket hogy a kérdező lehessen a keresztanya,vagy ezt hogy képzelték el?
2019. jan. 7. 08:31
 45/49 anonim ***** válasza:
81%

Az én szüleim még most is azt kérdezgetik, hogy hosszútávra tervezzük e barátommal?

9 éve vagyunk együtt....

Szóval vannak akiknek amíg nem vagytok házasok azoknak ez azt jelenti, bogy bármelyik napon szétmehettek. Gondolom sógor jelölték is így vannak vele.

2019. jan. 7. 08:54
 46/49 anonim ***** válasza:
A #3 válaszban fejéntaláltad a szöget.
2019. jan. 7. 12:44
 47/49 anonim ***** válasza:
88%

"Nem az a bajom hogy nem én leszek a keresztanya, hanem az hogy nem választottak egyáltalán keresztanyát csak keresztapát."

Most őszintén, nem mindegy ez neked? Miért fáj ez ennyire? Egy szánalmas, nevetséges műsor az egész. A két ember, akiknek a véleményére annyira adsz, magasról sz.rik a házasság szentségére, és ennek ellenére keresztelőt szervez a gyereknek.

Normális pap el sem vállalná így a keresztelést, tehát ők lefizettek valakit, aki jó pénzért egy birkát is megkeresztelne. A műsor a lényeg, meg az, hogy majd ezért a kis anyagi befektetésért cserébe a párodat élete végéig le fogják tudni húzni pénzel meg ajándékokkal.

Emelkedj már felül ezen, és tojd le a véleményüket a te kapcsolatodról. Nem azt kell nézni, mit mondanak, hanem azt, ki mondja.

2019. jan. 7. 20:26
 48/49 anonim ***** válasza:
86%

44: "És ha majd megházasodik,akkor újra keresztelik a gyereket hogy a kérdező lehessen a keresztanya,vagy ezt hogy képzelték el?"

Nyilván így képzelték el :D mivel házasságon kívül lett gyerekük ezeknek a nagy keresztényeknek, náluk valószínűleg ez egy teljesen reális dolog :D

2019. jan. 7. 20:28
 49/49 anonim ***** válasza:
55%
Nem tudok mit mondani,amikor a mi gyerekünk született sógornőm csak azért nem lett keresztanya mert nővérkém már amint megtudta hogy bizony baba lesz ő lestoppolta magának a helyet :D sógornőmnek meg akkor jutott eszébe amikor már 2 hós volt... -.- ezekért a helyekért úgy harcolnak a legtöbben.... legalábbis nekem az tűnt fel.
2019. jan. 9. 11:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!