Lehet megint minden rendben?
Párommal 10 hónapja vagyunk együtt. Együtt is élünk már. Elég sokat vitázunk, veszekszünk. Az elején még megtudtuk beszélni. Viszont utóbbi időkben elfajultak a dolgok. Én kiakadok valamin, nem tudok túl lépni ezért hosszan húzódnak a veszekedések. Végére a párom torka szakadtából üvölt, van hogy rángat vagy az ágyra lök , hogy ne mehessek sehova. A körülöttünk lévő tárgyakat üti, sokszor véres a keze is tőle. Nem egyszer kést szorít magához, és kényszeríteni akar , hogy szúrjam belé , mert meg akar halni. Hiába könyörgöm nem hagyja abba.
Régen nem volt ilyen. A csillagokat is lehozná értem, és tudom , hogy nagyon szeret. De én így félek tőle. Legutóbb megígérte , hogy változtat, de megint zsarolt,már ki sem akart engedni a házból. Szerinte én nem adok neki esélyt, hogy változzon, mert régen nem volt ilyen.
Most mit csináljak? Szeretem, de nagyon félek , hogy később rosszabb lesz. Hiába ígérget. Van rá esély , hogy mindez megszűnik , ha nem veszekszem többet vele?
Menekülj! Ha már 10 hónap után így éltek, akkor mit akarsz még? Mire vársz? Jobb nem lesz. Húzhatjátok még pár hónapig, 1-2 évig, de hogy ebből nem lesz normális kapcsolat, abban biztos lehetsz.
Ha nem veszekszel, akkor az lesz a baj, hogy miért nem szólsz semmit. És sokáig te sem fogod bírni a megaláztatást és a hallgatást, tehát ez nem megoldás.
Ess túl a szakításon, és kezdj normális életet.
Küldd el dokihoz !!!! Ez nem normális viselkedés.... Vagy felfogja hogy szakértő segítsége kell neki vagy hagydd ott.... 10 hónap az nagyon kevés idő....
Ki tudja mikor fog benned is kárt tenni.... El hiszem hogy szereted.... Nem tudom mennyi idősek vagytok.... De gondolj bele.... Netán kismama leszel... A gyereknek nem ebbe kéne felnőnie....
Tudom hogy tanácsot az adjon aki tud adni kalácsot is.... De ez nagyon nem helyénvaló viselkedés. ....
Ez betegségre vall.... És most nem náthára gondoltam.....
Próbál érzelmileg zsarolni....
Azért mert félsz tőle , ne maradj vele....
Persze, ha majd eszméletlenre ver, megszúr vagy magát öli meg, akkor meg fog szűnni... ennyi.
Lépj le, míg teheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!