Barátom az apja szülinapját nálam töltené, ez rendben van?
Barátommal azon vitatkozunk, hogy megbeszéltük régebben, hogy nálam tölti a következő két napot, viszont bennem nem tudatosult, hogy az apukája szülinapja akkor van.
Mondtam neki, hogy szerintem nem illik, nem szeretném, ha engem is bunkónak tartanának, meg nem esne jól az apjának, ha a szülinapját nem együtt töltenék.
Viszont a barátom meg erősködik, hogy ezzel nincsen semmi gond, majd az ajándékot előtte való nap odaadja és ő nem hatéves, el tudja dönteni, ne szóljak bele.
Melyikünknek van igaza?
Egyszerű: te tudod, mit illik és mit nem, a barátodnak viszont gőze sincs. (Vagy csak a ti családotok összetartó, az övé meg katasztrofális.)
Igazad van, nincs rendben, hogy az apja születésnapján nálad legyen, ha a kapcsolatuk megüti a semleges szintet, és nincs halaszthatatlan oka a távolmaradásra.
Neki is igaza van, el tudja dönteni, mit csináljon, elég nevetséges egy felnőtt embernek a fülébe duruzsolni, amit már 6 éves korától magától kellene tudnia:(
Csak aztán ne csodálkozz, ha a te születésnapodat meg a haverjaival fogja tölteni:S
2.:érdekes, mert pont, hogy az én családom nem összetartó az övé pedig igen. Attól kicsit sem félek, hogy az én szülinapom máshol fogja tölteni :)
Nem látom olyan borúsan, ahogy te, szereti az apját, a szüleit, segít nekik, amiben tud, viszont szerintem ezt most rosszul látja, hogy szerinte okés, ha nincs ott a szülinapján. Szerinte viszont nem gond mert előtte nap úgyis megünnepli vele.
Nem lesz olyan ünneplés, amire meg kellett volna hívni engem, egyébként sem vagyok családtag, csak a barátnője.
Heti egy napot tudunk kb találkozni.
Neki.
Nincs illik.
Beszeld meg vele rosszul esne-e ez apjanak s, ezen gondolkodott-e. Innentol o donti el.mit csinal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!