A párom tesojáéknak babájuk lesz. A párom lesz a keresztapa, keresztanyát viszont nem választottak, hanem majd ha a párom megházasodik ő lesz. (Ők sem házasok) Ez így rendben van?
"Szerintem ez rendkívül sértő megnyilvánulás volt. Nem az, hogy nem kértek fel, hanem az indoklás. Ezek szerint téged nem tartanak megfelelőnek a kisfiuk számára? Kedves család."
Igen. Az meg, hogy a szülők csak összeálltak, nem számít. Szerintem először a saját házuk táján kellene kezdeni a söprögetést. Elég idióta indok, hogy majd ha meg lesz házasodva valakivel a keresztapa.
Tényleg nem tudom, hogy egy-két pitsa hol él, mit meg nem engednek maguknak... Bátyámnak volt egy ilyen csaja. Ő egyszer nővérem esküvője kapcsán verte ki a hisztit, mert én voltam a koszorúslány, nem ő. Pedig hát ők már több, mint egy éve jártak. Húha! Engem utált emiatt is, meg amúgy is, de mégis szinte tüzet okádott, mikor merészeltem a barátomat meghívni a szalagavatómra helyette. Hála istennek bosszúból nem jött el a ballagásomra, de bátyámat nem tudta rávenni, hogy ő se jöjjön. Tiszta szánalom volt az egész csaj.
Na őt juttattad eszembe. =D
" De véletlenül sem egy aktuális csatolmányt. "
Ez tök jó. Akkor a szülők is aktuális csatolmányai egymásnak, ugye? Mert még arra sem tudták venni a fáradságot, hogy törvényes házasságban csináljanak gyereket. De azért keresztelni, azt kell.
Nekem ebben az egészben az nem tetszik, hogy olyan hatalmi harcok és játszmázások ezek.Lényegében arról szól, hogy hú, én most olyan helyzetben vagyok, hogy én dönthetek, és akkor most majd frankón megmutatom.
Nem tudom, mit szólnának a gyerek ritka értelmes szülei, ha innentől a kérdező szarna a kölykükre. Mert neki meg pl. erről van joga dönteni, úgy, ahogy szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!