Együtt élünk a párommal 3éve. Ő 18év házasság után vált el a feleségétől. Eddig Minden rendben volt, de a volt felesége kórházba kerül és azóta mintha kicserélték volna rengeteg időt tölt a kórházban vele. Szerintetek szakítsak vele?
18 év az sok idő.
Ha nem tudod elfogadni a helyzetet, ne maradj vele
Szerintem nem. 18 evet élt azzal a nővel aki kórházba került. A feleség 18 évig kitartott mellette , te 3 év után feladnád az első "nem tetszem " dolog miatt. Nem tudom gyerek van e , nekem is elváltak a szüleim de ha temetés volt a családba beszéltek , ami normális szerintem mert ők is 15 évig voltak házasok. Ha a volt feleség a kórházból hazamegy és meg után a is tartják napi szinten a kapcsolatot -beszélgess vele erről. Addig ne !
Engem is biztos h borzasztóan zavarna, de lehet feleslegesen aggódsz,feleslegesen vitáznál és ha tényleg Nincs olyan dolog ami miatt aggódnod kellene, akkor a párodnak is rosszul fog esni hogy kételkedsz benne.
Ha valaki haldoklik, és 18 évig együtt élt a másikkal, az a minimum, hogy látogatja az akivel ennyi időt együtt élt.
Ennyire embertelen, hogy bírsz lenni? Mi lenne, ha te lennél az adott nő helyébe?
Latod a hazassag eros kotelek
Egy ember nem tudja szettepni es semmive tenni
A kozos mult orok kotelek
Te pedig oszinten csak egy baratno vagy
4# gondolom egy rég megcsalt feleség/férj vagy.
Feleseget akkor hagyja el valaki másért ha jobban szereti mint az elmúlt akar 18evnel is az új barátnőt:)
Szerintem azért mert a házasság kudarcba fullad nem kell a halalat kívánni a másiknak, normális dolognak tartom hogy ennyi év után segít ha tud.
Arról nem beszélve h a körülményeket ne m tudjuk, lehet a volt feleségnek nincs senkije azt meg nem akarja a volt férj h a kutya se nyissa rá az ajtót a kórházba. De ez másik téma
Van képzelőerőd?
Képzeld el a fordított helyzetet! - és mindjárt másképp látod a dolgokat.
Nem erted ?
Ok ketten orokre osszetartoznak ezert van vele regen joban most rosszban is.
Kerdezo nem veled van...
Aztán hogy adod elő?
"Drágám elhagylak mert sokat jársz a volt feleségedhez a kórházba" vagy " Nem lehetne hogy kevesebbszer mész az exedhez a kórházba?" Ha hónapok óta így megy akkor biztos nem megfázott. Az előzményeket, a válasuk okait, hogy ki hagyott ott kit, miért váltak nem tudjuk. De a faszi még szereti az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!