Teljesen lesokkoltam. Megtudtam hogy anyám megcsalja apámat. Mit tegyek?
Most tudtam meg 5 perccel ezelőtt hogy anyám megcsalja apámat.
Hogyan tudtam meg?
Anyám takarított miközben segítettem kipakolni a mosogatógépet és a telóján volt egy üzenete a messengeren. (Gondoltam magamba lehet megin az a rokona akivel oly sokszor beszélget) Nos anyám amúgy is megengedi hogy belenézzek a telójába és...Azóta levagyok sokkolva.Mit kéne tennem?
17/f
Hát nem velem történt hanem a jegyesemmel hogy megtudta hogy az anyja csalja az apját, mivel az apja nagyon sokat dolgozik alig van otthon hogy tudják fizetni a közös házat, a barátom nagyon dühös volt és szembesitette az édesanyját azzal hogy milyen undoritó dolgot művel annak az embernek a háta mögött aki annyira sokat tesz a családukért feláldozza a saját örömét azért hogy jól élhessenek utána, azóta nem találkozik a pasassal és nagyon megbánta amit tett...
Szóval amit mondani akarok az az hogy beszélhetsz anyuddal elmondhatod neki a véleményedet ne kiméld tudnia kell hogy mit gondolsz mert különben nem fogja abbahagyni, DE szerintem ahhoz nincs jogod hogy elmondd apádnak mert ez nem a te dolgod, ez csak rájuk tartozik az ő kapcsolatuk nekik kell megbeszélni mi romlott meg közöttük nem neked.
Tenni éppenséggel ne tegyél semmit, mert nem feladatot tenni.
A véleményhez és véleményalkotáshoz jogod van.
Sőt ha vagy olyan nexusban anyuddal, szóba hozhatod, hogy tudsz róla és nem helyesled, hogy apuddal való részeletes megbeszélés és párkapcsolatrendezés (akár válás) helyett a sunnyogást választotta. De kb ennyi a te hatásköröd, nem több. A többi az ő dolguk és rájuk tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!