Normális, hogy a feleségem kérdés nélkül odaadja a cuccaimat a gyereknek?
Egy család vagytok? Vagy ők idegenek,betolakodok,bérlők,tudtok kommunikálni,szereted őket v pusztán kivetítesz rájuk vmi frusztrált utálatot h beleronditanak a személyes teredbe? :O
58N
Javaslom a feleségednek, hogy a továbbiakban egy cuccodhoz se nyúljon hozzá. Ne mossa ki a ruháidat, ne vasalja, ne törölgesse le a port a lapostévédről, stb. Te pedig nyugodtan pöffeszkedj istencsászárként a saját birodalmadban, öleld magadhoz az összes szeretett magántulajdonod a családod helyett.
Az biztos, rád kár több szót pazarolni is.
Úgy néz ki, akkor én is egy szemét, önző, irigy, szigorú családban nőttem fel, mert nálunk is van annyi mindenkiben, hogy megkérdezi a másiktól, hogy kölcsönveheti e ezt vagy azt.
A hátizsák spec. pont nem közös dolog, nekem is van sajátom, használom is, és elég hülyén néznék, ha az asszony kiszórná belőle a cuccaimat a gyerek meg elvinné.
Ha nincs táskája a gyereknek, akkor szépen elmegyünk a boltba és veszünk neki egy sajátot, amit mindig használhat. Ilyen egyszerű.
Hiába család, akkor is elvárható az a minimális kommunikáció, hogy legalább megkérdezem a másiktól, vagy szólok neki, hogy te figyelj, kéne a táskád, amíg elmegyünk kirándulni, stb.
Eszembe nem jutna szó nélkül körbejárni a házban és elhordani anyám-apám-tesóm-akárkim cuccait. Nem is értem, ez másoknál hogy lehet normális. Aztán csodálkoznak, ha minden eltűnik, tönkremegy, elkeveredik, a gyerek meg hisztériás rohamot kap, ha valami nem lehet az övé.
Bár itt inkább anyuka a fő hisztérika, már bocsi kérdező. A táskát nem tudja elkérni, de a sértődés meg a duzzogás az megy. Nagyon gyerekes.
Baj annál van aki egy ocska hátizsákon ilyen hisztit csap le,és mindenki hulye csak ő helikopter,és ide kérdést ir ki mert nem tudja otthon megbeszélni..
58N
Láttad "A tökös, a török, az őr, meg a nő" című filmet?
Na, abban van egy hatalmas jelenet, egy szálloda recepcióján játszódik és egy egy ilyen merev, a kákán is csomót kereső balfaßról szól.
Na, te vagy az az illemfaşz a recepcióról.
Anyuci egyszem óriáscsecsemő fia vagy ugye?
Egy gond van nálatok.
A kedves feleséged nem ismer annyira, hogy tudja, érzékeny vagy a saját privát szférádra.Ebben az
Persze, az is lehet, nem is törődik vele.
Ha az utóbbi, akkor neked kellene tudni, az asszonyt nem érdekli, milyen a természeted.
Én teljesen megértem a kérdezőt.
Biztos vagyok benne, hogyha elkérné a feleséged, azonnal odaadtad volna. Csak egyszerűen jó tudni róla. Mi a családban még az ollót is elkérjük, ha az a másik íróasztalán van. És nem azért, mert valóban engedély kell hozzá, hanem mert így fair.
Beszéld meg vele, hogy nem irigységről van szó, csak téged úgy neveltek, hogy illik elkérni a dolgokat. Ezen szerintem nem sértődhet meg, hiszen gondolom te sem viszed szó nélkül az ő cuccait.
Mi más takar a "cuccaim" kifejezés? Az alsógatyádat meg a fogkefédet is oda szokta adni rendszeresen, vagy csak emiatt a konkrét hátizsák miatt megy a hiszti?
Egyébként ha megkérdezi odaadtad volna? Ha igen, akkor tényleg minek a hiszti? Kellett a gyereknek egy táska, anya meg ezt találta. Lehet szólt volna, ha végzett a gyerek összekészítésével. Lehet ha részt veszel a gyerek összekészítésében, nem anyára hárul minden, akkor rögtön értesültél volna a hátizsák szükségletről.
Ha meg nem adtad volna oda akkor se ha megkérdezi, akkor nyilvánvaló, hogy miért nem kérdezte meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!