Normális, hogy a feleségem kérdés nélkül odaadja a cuccaimat a gyereknek?
És akkor jön a sírás, amikor a kedvenc sminkecsetet befogja a pasi a motort olajozni.
Nyilván a gyerek akár levest is csinálhat a táskából, nem az a lényeg. Hanem az hogy alapvető emberi méltóság kérdése az, hogy a más cuccát nem használjuk kérdezés nélkül. Bizony, a szülök sem a gyerek cuccait.
Nem az a kérdés hogy saját gyerek vagy nem.
Én se engedném, tessék azt használni ami a sajátja.
Ne hordja el se a gyerek se senki az én cuccaimat.
Furcsa is lenne ha mindenki össze vissza keverné a dolgokat.
Igen, természetesen udvariasan megkérdezem, hogy ehetek-e a húsból stb. ami a hűtőben van. Megtisztelem ezzel a feleségemet, és elkerülöm az olyan bonyodalmat, hogy például hopsz! megettem a gyerekek kajáját.
A házimunkára való utalásod nem értem, hogy jön ide. Az, hogy valaki mondjuk mos, nem szünteti meg azt az alapvető igényt, hogy az embernek legyenek személyes tárgyai, kis cókmókja.
Természetesen én se nyúlok más holmijához kérdés nélkül, a gyerektől is megkérdezem, hogy pl használhatom-e a színes ceruzáit.
"És akkor jön a sírás, amikor a kedvenc sminkecsetet befogja a pasi a motort olajozni"
Valóban egy kategória a sminkecset szándékos tönkretétele motorolajjal, meg a hátizsák hátizsákként használata.
Idióta.
Ha nem bízik meg a saját gyerekében annyira, hogy az vigyázni fog rá, miért nem nevelte normálisra a saját gyerekét?!
28. "Nincs több kérdésem sajnálom a nejed meg a gyereked verd őket péppé a hülye zsákod miatt hisz férfi vagy.. :(
58N"
Úgy látom, valakinél tényleg komoly bajok vannak... 😳
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!