Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktassam le a feleségem az ajtócsapkodásról?
szereld le az ajtókat.
tegyél fel csillapított pántot :)
Kinyitod szépen a szádat és közlöd vele a problémádat és hogy változtasson rajta!
Ha pedig nem ért a szóból, akkor mond meg neki, hogy ha pl. eltörik az ajtó, akkor ő veszi meg és ő is szereli majd fel.
" akkor mond meg neki, hogy ha pl. eltörik az ajtó, akkor ő veszi meg és ő is szereli majd fel"
az pont akkora büntetés lesz neki, mint amikor egy állami céget megbüntetnek, hogy elszórta az adófizetők pénzét, majd aztán a büntetést kifizeti az adófizetők pénzéből.
Házasságban nincs te pénzed meg én pénzem :)
sínes ajtó
v no ajtó
v no asszony
Lehet kapni spéci lassan csukodó ajtót, hiába csapnád be nem tudod.
Paromnak is ez a hepije , én ezt a problémàt ugy oldottam meg hogy énis csapkodtam de olyan szinten hogy a bejárati ajtot cserélni kellett. Azóta abba hagyta. Amikor meg rám szólt ne csapjam be még 2x becsaptam ... idegölő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!