Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktassam le a feleségem az ajtócsapkodásról?
Figyelt kérdés
2017. nov. 19. 13:25
12/21 anonim válasza:
Egyet csap, te is csapszXD
Mit mondott, amikor szépen megkérted?
Tanyán nőtt fel?
én is támogatom a gumigömbös megoldást:) Első orrba verésnél már megtanulja:)
13/21 anonim válasza:
Ha nem hallgat rád még akkor sem ha megkéred, akkor fogd meg valami sokra tartott tárgyát, tedd az ajtó elé, és csapd be az ajtót. Ezt ismételt meg minden alkalommal és egy idő után elfogtok válni. Úgy nem fogja tudni csapkodni az ajtót.
14/21 A kérdező kommentje:
Na, azért buták ne legyetek. Életem párjáról van szó, rosszat nem akarok neki.
2017. nov. 22. 21:42
15/21 apababa válasza:
ja ! Akkor hagyd hogy csapkodja az ajtót. Akik itt válaszoltak nem buták hanem ilyen-olyan alternativát fogalmaztak meg. Te neked még ilyen ötleteid sem voltak.
16/21 anonim válasza:
haha en is ilyen vagyok, csapkodom az ajtot de nem vettem eszre es zokon esett ha emlitettek. aztan akarhol laktam mindenhol megemlitettek... akkor mar elhittem ...
fogadjatok vendeget es ha tobb ember mondja neki talan elhiszi.
17/21 A kérdező kommentje:
"Gumigömböt tegyek rá, hogy az arcának csapja, meg hogy tegyem oda a fejét és úgy csapkodja..."
Ezeket alkalmazzák nyugodtan a válaszadók a saját családtagjaikon. Ezek nem alternatívák, hanem rosszakarat.
2017. nov. 23. 15:11
19/21 akarkizoltan56 válasza:
tegyél 1 cipöt az ajtoba
:)
20/21 anonim válasza:
Egyáltalán miért hagyod, hogy csapkodja?? Ez nem normális dolog.
Talán egy h.lye p.csa a feleséged, hogy nem érti meg, hogy ne csapkodja?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!