Normális, hogy a feleségem kérdés nélkül odaadja a cuccaimat a gyereknek?
Táska a tünet h hat év házzasag alatt se tudtak alap kérdeseket lekummonikálni. :D
58N
És ezen mi olyan szórakoztató számodra kedves 58N? Szeretsz kárörvendeni? Mások rossz kapcsolatain csámcsogni?
Igazi rosszindulatú öregasszony vagy.
58N nagyon jó a házasságunk, köszönjük. :)
Proli xD xD xD – 5 diplomám van és egy külföldi elit egyetemen szerzett PhD-m, és havonta hazaviszem a férjed egész évi fizetését, de én vagyok a proli. :D
Na persze,5 diploma,meg jo fizu de a szaros táskán kell hisztizni. Tipikus gazdagék.. :) :) 58 N lehet boldogabb a csoro férjével,mint ti a látszat házasságos pénz van,más nincs táskán üvöltözők.. :( Agyam eldobom,Miért nem zárjátok el széfbe a motyókat v laktok két külön házban h hozzzá se érhessen se gyerek se feleség se te a máséhoz. :O
40N
Nem vagyok kielégületlen ugyanis én tudok a férjemmel beszélgetni is veletek ellentétben ahol annyi komunikácio nincs h tudja a másik h mi a személyes holmi hat év után.. Na ez a gáz nem a táska. :(
40N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!