Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a fiammal? Hogy...

Mit csináljak a fiammal? Hogy akadályozzam meg ezt a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

A fiam nem rég töltötte be a 16.életévét.Összejött egy nála idősebb lánnyal.A lány olyan 3,talán 4 évvel lehet idősebb nála.Nem a városunkban lakik.De állítólag nem is olyan messze.A fiam még szűz,de félek hogy ezzel a lánnyal elveszíti.Én ezt még nagyon korainak tartom.Hogy akadályozzam meg hogy ha már járnak,legalább ne feküdjenek le?!

45/N

2010. jún. 27. 20:21
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
40%

Jó, hogy nem mentél abortuszra, és rendezetten felnevelted a gyerekedet 18 éves fejjel is. Ez szép dolog.

Gondolom, nem örülne az anyuka, ha a fia 18 évesen apa lenne. Még akkor sem, ha szép dolog nagymamának lenni. Az abortuszt meg az egyedülálló anyaságot én sem pártolom. Úgyhogy sokkal jobb lenne, ha nem feküdnének le egymással. Megértem az anyukát. Ő most kb. úgyis tehetetlen, annál többet hogy elmondja a véleményét, úgysem tehet. Hogy a fia mit csinál, az főleg attól függ, hogy nevelte az elmúlt 16 évben.

2010. júl. 1. 18:24
 52/57 anonim ***** válasza:
67%

tegnap 18:17

És honnan fogod megtudni hogy kiélt egy pasi? Szerintem meg abba a korba van, hogy igenis élje ki magát és ne 40évesen két gyerek meg egy feleség mellett jöjjön rá, hogy neki még csajoznia kell.

2010. júl. 2. 02:08
 53/57 anonim ***** válasza:
58%
A férfiaknak nem árt egy kis tapasztalat. Inkább abból lehet gond, ha szűzen nősülnek.
2010. júl. 2. 15:59
 54/57 anonim ***** válasza:
47%
Na ezt ne írtad volna. Az én férjem szűzen nősült, tegnapelőtt volt a 15. házassági évfordulónk, azóta is csak áldom az eget, hogy én lehetek a felesége. Soha nem gondolta, hogy neki csajoznia kellene. Most 40. Ez igazából világnézet és értékrend kérdése. 25 évesen se gondolta, 80 évesen se fogja azt gondolni.
2010. júl. 4. 16:23
 55/57 anonim ***** válasza:
88%
De ez egy nagyon ritka eset! Másrészt 15 éve ez kicsit másképp volt. A mai generáció máshogy látja a világot, és teljesen más igényekkel rendelkezik!!
2010. júl. 4. 19:39
 56/57 anonim ***** válasza:
48%
Ez nem igaz. Ugyanilyen összevissza kefélős, együttélős, házasságellenes világ volt, mint ma. A 60-as évek óta tart a szexuális forradalom, csak minden nemzedék újra akarja csinálni ugyanazt, amit 50 éve elrontottak. Hajrá.
2010. júl. 5. 18:19
 57/57 anonim ***** válasza:
100%

Kitaláltam valamit.

Majd szólok, ha bevallottam anyámnak, hogy kivel járok. Akkor majd összeülhettek és megvitathatjátok, hogy melyikőtöknek rosszabb. Neked, akinek a 16 éves fia összejött egy 19-20 éves lánnyal, vagy az én anyukámnak, akinek a 19 éves lánya összejött egy 33 éves pasival.

Szerintem el tudnátok beszélgetni.

2010. júl. 23. 01:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!