Mit csináljak a fiammal? Hogy akadályozzam meg ezt a kapcsolatot?
A fiam nem rég töltötte be a 16.életévét.Összejött egy nála idősebb lánnyal.A lány olyan 3,talán 4 évvel lehet idősebb nála.Nem a városunkban lakik.De állítólag nem is olyan messze.A fiam még szűz,de félek hogy ezzel a lánnyal elveszíti.Én ezt még nagyon korainak tartom.Hogy akadályozzam meg hogy ha már járnak,legalább ne feküdjenek le?!
45/N
Itt senki nem érti meg ezt az anyukát. Én tudom, miről beszélsz, legalábbis sejtem. Körülöttem elég jó valószínűséggel bejött a következő: azok a srácok, akik komoly kapcsolatban adták oda a szüzességüket egy lánynak 18 után, felelősségteljes családapák lettek. Akik meg tinédzserként szexeltek, többet kavartak a nőknél, jóval zavarosabb magánéletük van. 15 év távlatából ez jól látszik.
Megvan ennek a magyarázata is. Aki csak komoly kapcsolatban hajlandó lefeküdni, mutatja hogy eleve felelősségteljesebb a gondolkodása. Aztán a normális gondolkozású lányok nem fognak szoknyapecérrel családot alapítani akarni, eleve elkerülik őket. Továbbá a családot előremozdító energia eleve szexuális eredetű, és ezt más célra szétforgácsolni már jó előre kiveszi a család vitorlájából a szelet.
Nem biztos hogy ezeket megértik azok, akik számára a szex csak egy kellemes élmény vagy testi funkció.
Kérdező, nem tudom, hogy nevelted a fiadat gyerekkorában ezekkel a témákkal kapcsolatban. Mit jelent neki a szex? Van-e tudatos elképzelése arról, miféle kapcsolatban jöhet ez nála szóba? Esetleg szó sem esett ezekről korábban? Na az elég gáz, mert akkor a kortárs véleményekre hallgat valószínűleg. Az meg az, mait itt vagy 30 válaszoló szajkózott itt előttem.
Ne haragudj, kedves előttem válaszoló illető, de nem értek eggyet. A kedves szülő meg van ijedve, mert nem körülötte forog a világ, a fiát érdekli a nagykoru élet...
Abból ha valaki szeret valakit, még rossz családapa nem lett, az ilyen modern filozófiákat hagyjuk jó ? A másik dolog, igenis a szülő rontja el a helyzetet, mert fontosabb neki, hogy üsse a mellét, hogy én szölő vagyok, megmutatom neki...és aztán ráeszmél, a kicsi fiamnak amit mondok sz*rt sem ér, és meg is értem a gyereket. A szülőt meg nem, mert saját érdekeit nézi nem a gyerekét. SZÉGYEN.
Minél jobban tiltanád a lánytól,annál jobban akarná őt.Az egyetlen dolog amit tehetsz,hagyd őket,szeressék egymást.17 éves a fiam és képzeld,hetente többször a barátnőjénél alszik és még az óvszert is mi vesszük nekik.Félsz attól,hogy anyuci pici fiának már nem anyuci a legfontosabb.Szokj hozzá a gondolathoz.
35/N
23.52-nek
Nem gáz,hogy 17 évesen fogant a fiam.Tisztességesen felneveltem boldog családban él.Nem kell titkolnia a barátnőjét.Nincsenek olyan gondjaink mint a kedves kérdezőnek!!!
Szerinted az nem lett volna gáz ha akkor abortuszra rohanok.Még jó,hogy nem vagyunk egyformák.
Na azért nem kell átesni a ló másik oldalára! De jó, hogy mindenkit kiosztanak, hogy "nem való neki gyerek" - de azt is, aki nem vállal gyereket,mert az meg önző. Azért Kérdező nem veri a gyereket, nem tartja lelki terrorban, csak túlaggódja a helyzetet, ettől a gyerek még vidáman felnő,max. kicsit terhére lesz az anyukája túlzott féltése. De csak emiatt kár lett volna nem megszületnie, és attól még lehet boldog élete.
29/n
Végre egy normális válasz. Én nem látom be, miért jó 16 évesen elkezdeni a nemi életet éretlen aggyal, ki tudja hány partnerrel, mire családot alapít egy férfi? Kiélten nem valami jó parti egy férfi.
Lehet lepontozni.
18 %-os válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!