Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a fiammal? Hogy...

Mit csináljak a fiammal? Hogy akadályozzam meg ezt a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

A fiam nem rég töltötte be a 16.életévét.Összejött egy nála idősebb lánnyal.A lány olyan 3,talán 4 évvel lehet idősebb nála.Nem a városunkban lakik.De állítólag nem is olyan messze.A fiam még szűz,de félek hogy ezzel a lánnyal elveszíti.Én ezt még nagyon korainak tartom.Hogy akadályozzam meg hogy ha már járnak,legalább ne feküdjenek le?!

45/N

2010. jún. 27. 20:21
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
94%
úristen,ha ez nem kamu,akkor először a te fejedben kéne rendet rakni.biztos nem téged fog megkérdezni.megakadályozni meg úgyse tudod.már lehet, h meg is történt.manapság már nem szokás sokáig várni
2010. jún. 27. 20:41
 12/57 anonim ***** válasza:
82%
Ezzel a mentalitással ő a szüzességét, te pedig őt fogod elveszteni. Változtass a hozzáállásodon, mert a szűzességének ígyis-úgyis annyi, a fiad viszont a fiad maradhat még hosszú ideig, ha okos vagy.
2010. jún. 27. 20:46
 13/57 anonim ***** válasza:
80%
most őszintén szerinted hol jobb szüzességet elveszíteni, egy bokorban vagy egy normális szobában?
2010. jún. 27. 20:52
 14/57 anonim ***** válasza:
75%

Az élet természetes rendje, hogy előbb utóbb elkezd nemi életet élni. Ha ő most egy nála idősebb lányba szeretett bele, hát akkor vele, na és? Ismered egyáltalán ezt a lányt?

Pfff remélem én sose leszek ilyen szülő.

2010. jún. 27. 20:55
 15/57 A kérdező kommentje:
Természetesen egy szobában!Csak nem 16 évesen és nem egy idősebb lánnyal akit alig ismer!
2010. jún. 27. 20:56
 16/57 anonim ***** válasza:
80%
Úgysem tudod megakadályozni a kapcsolatot, úgyhogy kár a gőzért. Ha tiltod, akkor egyrészt méginkább rááll a dologra, másrészt meg joggal gondolhatja, hogy az anyja egy zsarnok. Ez az a tipikus "nem vagyok hajlandó tudomásul venni, hogy a gyerekemnek önálló élete van"-hozzáállás. Itt rontja el a legtöbb szülő.
2010. jún. 27. 21:00
 17/57 anonim ***** válasza:
81%
Egyáltalán nem korai. Közelebb van a felnőtt-, mint a gyerekkorhoz.
2010. jún. 27. 21:02
 18/57 anonim ***** válasza:
94%

Szia Te aggódó anyuka!!

Az én véleményem szerint egy 16 éves fiú már nem annyira kisgyerek,még ha neked mindig is a kicsi fiad lesz...ez így természetes,hogy aggódsz,de beleszólni sajnos tényleg nem nagyon szólhatsz!Én is csatlakozom azokhoz,akik azt a tanácsot adták,inkább világosítsd őt fel a biztonságos védekezésről,hogy se egy nem kívánt terhességet,sem pedig egy nemi betegséget ne kelljen elszenvednie!Lehet,hogy neked nem szimpatikus a kislány...előfordul ilyen,de hagyd,hogy a fiad döntsön,kivel szeretné a szerelmeskedés örömét először átélni!Ha tiltod,úgysem fogja nem megtenni,és nyugtasson a tudat,valószínűleg nem ezt a kislányt fogja feleségül venni,arra még bőven van ideje!

De azért még egy dolgot elmondok:én 21 éves voltam,amikor először szeretkeztem az akkori barátommal,igaz,én egy picit későn érő vagyok,de közel nem biztos,hogy ez a 20 éves kislány rögtön az ágyába akarja cipelni a fiadat!Lehet,pont azért választ egy nálánál fiatalabbat,mert még ő sem elég érett rá!!Szóval ne idegeskedj,mert magadnak ártasz vele!! :) Minden jót neked!

2010. jún. 27. 21:04
 19/57 anonim ***** válasza:
82%
Tudsz bármilyen tényt felhozni amellett, hogy ez miért rossz? Miben lenne hátrányára? Mert szerintem csak attól tartasz, hogy felnő a fiad, meg hogy nagyobb függetlenséget akar. Ebben a korban ha nem ezen máson lesznek ellentéteitek, nagyobb szabadságot akar, és ezt meg kell adni. A lényeg hogy bizalommal tudjon hozzád fordulni mindenben. Ha eddig nem tudtad jó emberré nevelni, akkor már nem is tudod, ha pedig úgy hiszed jól nevelted, akkor már mindent megtettél, és ettől nem lesz rossz ember. Most már nem annyira nevelni mintsem segíteni kell a fiadat.
2010. jún. 27. 21:04
 20/57 anonim ***** válasza:
93%

Most pontosan mi is a probléma?Hogy idősebb vagy h a fiad még szűz és nem akarod h vele veszítse el?

Abban a korban van h bizony elfogja és nehogy már megmondd neki h kivel...ha neked ilyenek lettek volna a szüleid örülnél?Már bocsi de ez nagyon gáz viselkedés....ő dolga h kivel akarja elveszíteni, vagy ha később olyan lányt akar elvenni, akit te nem kedvelsz, akkor bezárod a szobájába?...

2010. jún. 27. 21:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!