Mit csináljak a fiammal? Hogy akadályozzam meg ezt a kapcsolatot?
A fiam nem rég töltötte be a 16.életévét.Összejött egy nála idősebb lánnyal.A lány olyan 3,talán 4 évvel lehet idősebb nála.Nem a városunkban lakik.De állítólag nem is olyan messze.A fiam még szűz,de félek hogy ezzel a lánnyal elveszíti.Én ezt még nagyon korainak tartom.Hogy akadályozzam meg hogy ha már járnak,legalább ne feküdjenek le?!
45/N
Az élet természetes rendje, hogy előbb utóbb elkezd nemi életet élni. Ha ő most egy nála idősebb lányba szeretett bele, hát akkor vele, na és? Ismered egyáltalán ezt a lányt?
Pfff remélem én sose leszek ilyen szülő.
Szia Te aggódó anyuka!!
Az én véleményem szerint egy 16 éves fiú már nem annyira kisgyerek,még ha neked mindig is a kicsi fiad lesz...ez így természetes,hogy aggódsz,de beleszólni sajnos tényleg nem nagyon szólhatsz!Én is csatlakozom azokhoz,akik azt a tanácsot adták,inkább világosítsd őt fel a biztonságos védekezésről,hogy se egy nem kívánt terhességet,sem pedig egy nemi betegséget ne kelljen elszenvednie!Lehet,hogy neked nem szimpatikus a kislány...előfordul ilyen,de hagyd,hogy a fiad döntsön,kivel szeretné a szerelmeskedés örömét először átélni!Ha tiltod,úgysem fogja nem megtenni,és nyugtasson a tudat,valószínűleg nem ezt a kislányt fogja feleségül venni,arra még bőven van ideje!
De azért még egy dolgot elmondok:én 21 éves voltam,amikor először szeretkeztem az akkori barátommal,igaz,én egy picit későn érő vagyok,de közel nem biztos,hogy ez a 20 éves kislány rögtön az ágyába akarja cipelni a fiadat!Lehet,pont azért választ egy nálánál fiatalabbat,mert még ő sem elég érett rá!!Szóval ne idegeskedj,mert magadnak ártasz vele!! :) Minden jót neked!
Most pontosan mi is a probléma?Hogy idősebb vagy h a fiad még szűz és nem akarod h vele veszítse el?
Abban a korban van h bizony elfogja és nehogy már megmondd neki h kivel...ha neked ilyenek lettek volna a szüleid örülnél?Már bocsi de ez nagyon gáz viselkedés....ő dolga h kivel akarja elveszíteni, vagy ha később olyan lányt akar elvenni, akit te nem kedvelsz, akkor bezárod a szobájába?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!