Mit csináljak a fiammal? Hogy akadályozzam meg ezt a kapcsolatot?
A fiam nem rég töltötte be a 16.életévét.Összejött egy nála idősebb lánnyal.A lány olyan 3,talán 4 évvel lehet idősebb nála.Nem a városunkban lakik.De állítólag nem is olyan messze.A fiam még szűz,de félek hogy ezzel a lánnyal elveszíti.Én ezt még nagyon korainak tartom.Hogy akadályozzam meg hogy ha már járnak,legalább ne feküdjenek le?!
45/N
A probléma a következő:
"A lány olyan 3,talán 4 évvel lehet idősebb nála.Nem a városunkban lakik.De állítólag nem is olyan messze."
Ez alapján nekem feltűnt pár dolog:
1.Nem tudod pontosan hány éves a csajszi.
2.Azt se tudod hol lakik.
Ebből nekem az jön le, hogy annyira nem vagytok közeli viszonyban a fiaddal h ezt elmondja, vagy te nem vetted arra a fáradtságot hogy megkérdezd tőle pontosan, hanem rögtön kétségbe estél h Úristen csak nehogy lefeküdjön vele.
Egy 16 éves srác manapság nem gyerek. Nem is felnőtt ezt aláírom. De attól még nem hülye. Ha a lány idősebb annak csak örülhetsz, legalább tudja mit csinál és tuti figyel rá h ne eshessen teherbe, ha esetleg erről a fiad nem gondoskodna.
Mellesleg ha ennyire nem tudod h jelenleg mi folyik pontosan az életében akkor honnan lehetsz benne olyan biztos h még szűz?
18/L
Én 2 voltam, párom 16, amikor összejöttünk. Együtt veszítettük el a szüzességünket, azóta is együtt vagyunk.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!