Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a fiammal? Hogy...

Mit csináljak a fiammal? Hogy akadályozzam meg ezt a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

A fiam nem rég töltötte be a 16.életévét.Összejött egy nála idősebb lánnyal.A lány olyan 3,talán 4 évvel lehet idősebb nála.Nem a városunkban lakik.De állítólag nem is olyan messze.A fiam még szűz,de félek hogy ezzel a lánnyal elveszíti.Én ezt még nagyon korainak tartom.Hogy akadályozzam meg hogy ha már járnak,legalább ne feküdjenek le?!

45/N

2010. jún. 27. 20:21
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
95%

A probléma a következő:

"A lány olyan 3,talán 4 évvel lehet idősebb nála.Nem a városunkban lakik.De állítólag nem is olyan messze."

Ez alapján nekem feltűnt pár dolog:

1.Nem tudod pontosan hány éves a csajszi.

2.Azt se tudod hol lakik.

Ebből nekem az jön le, hogy annyira nem vagytok közeli viszonyban a fiaddal h ezt elmondja, vagy te nem vetted arra a fáradtságot hogy megkérdezd tőle pontosan, hanem rögtön kétségbe estél h Úristen csak nehogy lefeküdjön vele.

Egy 16 éves srác manapság nem gyerek. Nem is felnőtt ezt aláírom. De attól még nem hülye. Ha a lány idősebb annak csak örülhetsz, legalább tudja mit csinál és tuti figyel rá h ne eshessen teherbe, ha esetleg erről a fiad nem gondoskodna.

Mellesleg ha ennyire nem tudod h jelenleg mi folyik pontosan az életében akkor honnan lehetsz benne olyan biztos h még szűz?

18/L

2010. jún. 27. 21:28
 32/57 anonim ***** válasza:
74%

Én 2 voltam, párom 16, amikor összejöttünk. Együtt veszítettük el a szüzességünket, azóta is együtt vagyunk.

26/L

2010. jún. 27. 21:30
 33/57 anonim ***** válasza:
84%
mármint 20, nem kettő
2010. jún. 27. 21:36
 34/57 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 16 éves voltam amikor elvesztettem a szüzességem, egy nálam 4 évvel idősebb fiúval. Ennek már lassan 20 éve...:) Szüleim ismerték a fiút, de egyáltalán nem örültek annak, hogy jártunk, a kocsijába is titokban szálltam be amikor eljött értem, a sexet pedig tiltották! Engem akkor ez egyáltalán nem érdekelt, mert szerelmes voltam, viszont a szüleim ezzel a hozzáállásukkal csak hazugságokba üldöztek, pedig eddig a fiúig az anyukám az egyik legjobb barátnőm volt, de onnantól kezdve a fiúügyeimet már szégyeltem vele/velük megbeszélni, elveszítették a bizalmamat. És ez nagyon nem volt jó! Úgyhogy én is azt tanácsolom, hogy ismerd meg a lányt és próbálj megbarátkozni a gondolattal, hogy a fiad már nagyfiú és inkább beszéljétek meg a dolgot, mintsem tiltsd! Sok sikert!!
2010. jún. 27. 21:59
 35/57 anonim ***** válasza:
89%
Attól, hogy te érzéketlen vagy lehet, hogy ő nem az, neked is vannak testi szükségleteid, ebbe a korba minden normális fiatalnak van, és meg kell lepjelek telyesen normális, hogy neked épp hol viszket és hol nem a fiadot nem érdeklni, ne szólj ebbe bele, inkább csak beszégless el vele, akármit teszel úgy sem hallgat meg ha le próbálod beszélni vagy tiltani, azt gondolod nem talál kiútat ? hát hidd el talál... akár mi lessz, és pár év mulva felnőt, kirepül a családi fészekből, akkor mit csinálsz? tapsolsz, vagy sírsz, hogy jaaaaj milyen hüjje vagyok, azt mondjuk most sem ártana.
2010. jún. 27. 22:59
 36/57 anonim ***** válasza:
93%
Igazuk van az előttem szólóknak!Próbálj meg megbízni a fiadban.Egyébként nem tudom h mi bajod a korával?Jó esetben ilyen korban veszítik el a szüzességüket a fiatalok.Inkább próbálj vele beszélgetni h mi történik vele mint hogy most elkezd tiltani.A tiltás nálam pl soha semmire nem vezetett.Ismerd meg azt a lányt és bízz a fiadban.Nem gyerek már...
2010. jún. 27. 23:00
 37/57 anonim ***** válasza:
100%
Bízz jobban a fiad ítélőképességében és kevésbé az előítéleteidben.
2010. jún. 27. 23:05
 38/57 anonim ***** válasza:
100%
el fog jönni az az idő, amikor azon kapod magad, h hajnalban látod a csajszikat kisurranni a házból.az vicces lesz:-DDDD
2010. jún. 27. 23:33
 39/57 anonim ***** válasza:
74%
Ekkora baromságot is már rég olvastam. Tutira egyedül neveled a fiút. Te ugyanis 19 évesen szülted őt. Gondolom nem az volt az első kefélésed. És most a fiadtól sajnálod?
2010. jún. 28. 00:22
 40/57 anonim ***** válasza:
88%
29 évesen, a többi stimmel.
2010. jún. 28. 00:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!