Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Összejöttem a...

Mit tegyek? Összejöttem a nővérem volt élettársával, azóta nem hagy minket békén. Az apám is elfordult tőlem már és nem akar látni. Szeretem a srácot. Jól tettem hogy őt választottam nem a családom? Szerintetek mi lenne a helyes döntés?

Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 13:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 anonim ***** válasza:
Kihagytam:elárulom,hogy azok az emberek...
2010. júl. 12. 20:48
 72/72 anonim ***** válasza:

Két gyermek apját, s 8 éves kapcsolatot felrúgtad? - OLVASVA NŐVÉRED hozzászólását, ezek után a kérdéseddel félrevezettél mindenkit ... ...

*

NŐVÉRED ÍRTA : - 01 -

"43/71 anonim válasza:

52%

Azt iszem itt az én hugomról vab szó!ugyan ezeket vázoltam én is fel neki de nem érdekli azt mondta leszarja a családot!Ez megy már 1 éve sajnos nem tudok vele szót érteni pedig 30 éves 2 gyerekkel.Észre vettem több alkallommal is szemet vetett rá és végül bejött neki.Azt mondta már nem vagytok együtt mit lázadok :D nos nem lázatok többé,de soha többet az életben látni sem akarom őt!!!Nem gondoltam volna hogy ilyen is van az életben :(

2010. jún. 26. 19:14

*

NŐVÉRED ÍRTA - 02 -

51/71 anonim válasza:

73%

A nővére vagyok !! Neki már van két gyereke és náluk ez miatt 8 éves kapcsolat ment tönkre erre toppant be a gyerekek apja :S Szerintetek hogy érezhetjük magunkat?Megbocsáthatatlan tett.Idegileg és lelkileg is kiborultam inkább feladom ezzel én nyerek!Nekem megmaradnak a szüleim ,de ő az egész családját elveszítette ezzel!

2010. jún. 26. 20:10

2023. máj. 21. 22:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!