Mit tegyek? Összejöttem a nővérem volt élettársával,
azóta nem hagy minket békén. Az apám is elfordult tőlem
már és nem akar látni. Szeretem a srácot. Jól tettem
hogy őt választottam nem a családom? Szerintetek mi lenne
a helyes döntés?
A nővére vagyok !! Neki már van két gyereke és náluk ez miatt 8 éves kapcsolat ment tönkre erre toppant be a gyerekek apja :S Szerintetek hogy érezhetjük magunkat?Megbocsáthatatlan tett.Idegileg és lelkileg is kiborultam inkább feladom ezzel én nyerek!Nekem megmaradnak a szüleim ,de ő az egész családját elveszítette ezzel!
2010. jún. 26. 20:10
52/72 anonim válasza:
ma 19:50
Te is egy kis qrva lehetsz, akit úton útfélen meghúz aki akar. Gerinctelen pics@...
2010. jún. 26. 20:55
53/72 anonim válasza:
Már elnézést de més sosem tettem olyat mint a kérdező, és feltehetőleg nem is fogok mivel a nővéreim cirka 15 évvel idősebbek nekem meg nem az a korosztály jön be, a rokonaim meg messze lakna. Szerintem a véleményemet jogom van elmondani anélkül hogy az alapján itéljenek meg gerinctelennek! Úgyhogy szállj le rólam! Ja soha senki nem húzott meg és nem is fog, engem nem érdekel az ivászat, bulik, pasizás, komolytalan kapcsolatok, alig kettő több éves kapcsolatom volt és nem is kívánok sokkal többet. És ez nem attól függ hogy mi véleményem. Ne magadból indulj ki. :)
2010. jún. 26. 20:59
54/72 anonim válasza:
Kérdező Nővére! emiatt nem érdemes idegeskedni,tudom,könnyű írni,mert valószínűleg az idegtől én se látnék...hasonló helyzetben voltam...
Kívánom,h találd meg Életed szerelmét és legyetek nagyon boldogok!
És "Kedves" Kérdező!
Gerinctelen dolog volt,amit műveltél,még ha tizenéves lennél,talán elfogadhatóbb lenne...de feladtad a családod érte,és mindenekelőtt a gyerekeid boldogságát!!! Rossz döntést hoztál meg,remélem a Sorstól még vissza kapod,amit a családoddal tettél...
2010. jún. 26. 22:25
55/72 anonim válasza:
Tegnap 19:24-es: Szajhákra és aljadék nőcskékre mindig szükség volt,és sajnos szükség is van..Szóval légy büszke magadra,hogy Te közéjük tartozol,és hogy agyilag,illetve erkölcsileg egy szinten vagy a Kérdezővel!Ilyenkor sajnálom,hogy már nincsenek gázkamrák....
2010. jún. 27. 00:42
56/72 anonim válasza:
Hát komolyan mondom... hihetetlen, micsoda alpári bunkók vagytok, tisztelet a kevés kivételnek!
A nővér VOLT élettársa nem családtag, - az érzéseinek a figyelembe vétele max. akkor lenne jogos, ha a nővér is megkérdezte volna tőle, mielőtt ő összejött a pasival, hogy mit szól hozzá a húga... Feltételezem, nem hangzott el ilyen kérdés.
Szóval, nagyokos "ribancozók", egyszerűen szánalmasak vagytok... Akik meg azt kérdezték, nem zavarja-e, hogy előtte a nővérével szexelt, kétségtelenül csak szűz férfiakkal állnak szóba... UGYE?
2010. jún. 27. 12:46
57/72 anonim válasza:
Szerintem ez akkor is gusztustalan. UNDORÍTÓ VISELKEDÉS
2010. jún. 27. 12:56
58/72 anonim válasza:
Az az alpári bunkó,aki a saját családtagjaira sincs tekintetettel,csak azért,mert viszket a pöcke.
2010. jún. 27. 13:55
59/72 anonim válasza:
A nővére mi a f@szért kérdezte volna meg a hugát mikor azok nem jártak? A huga egy kis ribanc mert szarik a saját nővérére. Pofán b@sznám a tesója helyében, hogy leszakad a feje. Szerencsére az én hugom nem ekkora qrva...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!