Mit tegyek? Összejöttem a nővérem volt élettársával,
azóta nem hagy minket békén. Az apám is elfordult tőlem
már és nem akar látni. Szeretem a srácot. Jól tettem
hogy őt választottam nem a családom? Szerintetek mi lenne
a helyes döntés?
Persze, jól tetted, de ha x idő után vége lesz a kapcsolatotoknak, akkor is legyél boldog egyedül!
A másik meg, ha én szakítok valakivel, akkor utána nem szívesen találkozok vele, de hogy a CSALÁDOMBAn maradjon?:S na nee...
A Te döntésed volt, az én nővéremnek is volt olyan párja aki számomra rettentő szimpatikus volt , de miután szakítottak, már nem is beszéltem vele, mert gondoltam a testvérem érzéseire is...
2010. jún. 26. 14:16
22/72 anonim válasza:
Gondolom nem 2hét alatt szerettél bele, tehát már akkor is kipécézted mikor a nővéreddel volt. Csak gratulálni tudok! Az én bátyám feleségére eszembe nem jutna "úgy" nézni, de biztos csak azért mert nekem van gerincem veled ellentétben.
2010. jún. 26. 14:17
23/72 anonim válasza:
Ne haragudj, 2 hét után. Egyébként én rá sem bírnék nézni ilyen hapsira, aki már családtag volt. Én sem állnék veled szóba, nagyon rá fogsz fázni, mert magad ellen fordítottad a családodat, és a pasi is valószínű azért van veled, hogy idegesítse a nővéredet. 2 hét alatt nem lehet túl lenni 4 éven.
2010. jún. 26. 14:19
24/72 anonim válasza:
ma 14:05
Négy évig jártak te f@szkalap és két hét után elkéne múlnia a nővérének minden érzésnek? A szerelemnek nem úgy van vége, hogy na szakítsunk és nem érdekel te elmebeteg b.uzi! A kérdezőt meg remélem, hogy ott hagyja majd a pasi és innentől a családja is szarik majd rá.
2010. jún. 26. 14:20
25/72 anonim válasza:
14:20 Ne legyél ilyen k..va prűd. Simán járhatsz még így. Majd akkor is így beszélj....
2010. jún. 26. 14:22
26/72 anonim válasza:
Nem hiszem hogy így jár. Normális ember nem veszik össze az egész családdal és teszi tönkre lelkileg a nővérét egy pasi miatt.
2010. jún. 26. 14:26
27/72 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerintem nem tetted jól, de ez csak az én véleményem, természetesen ez a te döntésed. Számomra vannak pasik akik eleve tabuk, ilyen a testvérem pasija is, nem is tudnék úgy nézni rá, mint potenciális pasijelöltre. A másik meg az, hogy ezzel a fiúval ki tudja meddig leszel együtt, a családod pedig egy életen keresztül már eddig is ott volt, megéri most egy fiú miatt felrúgni ezt? Plusz gondolj bele, a nővérednek milyen lehet... Nem bántani akarlak, de szerintem ez így nem jó.
2010. jún. 26. 14:28
28/72 anonim válasza:
nem olvastam végig a válaszokat,de én úgy gondolom h a nővérem volt pasija tabu! és ezt az én irányomban is elvárom. Meg aztán gusztustalannak tartom azt is h "megjárta" a nővéremet,aztán meg negm? Jó h nem uttánam anyámmal jön össze!
Sztem nagyon undorító az ilyen! Az életben nem állnék szóba a tesómmal ha ezt megtenné,hiába szakítottam a sráccal már évek óta akár
2010. jún. 26. 14:30
29/72 anonim válasza:
Apáddal nem akarsz dugni? A végén még prűd maradsz...
2010. jún. 26. 14:37
30/72 anonim válasza:
Csak gratulálni tudok a Hozzád hasonló egoista,érzéketlen,laza erkölcsű,gerinctelen,olcsó kis nőcskéknek!Én a helyedben nagyon mélyre elásnám magam,és többé a családom szemébe sem tudnék nézni!Ne is csodálkozz rajta,hogy mindenki elfordult Tőled,mert ezt érdemled!Remélem,majd jól átverik a fejedet,plusz a családod is meggyűlöl!Olcsó nőcske vagy,ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!