Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Összejöttem a...

Mit tegyek? Összejöttem a nővérem volt élettársával, azóta nem hagy minket békén. Az apám is elfordult tőlem már és nem akar látni. Szeretem a srácot. Jól tettem hogy őt választottam nem a családom? Szerintetek mi lenne a helyes döntés?

Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 13:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
87%
Két hét???????????????? Te nagyon nagy idióta vagy! Megértem a családodat. Nem bírtad ki, hogy ne pont a nővéred exének tedd szét a lábad? Van elég pasi szerintem...szánalmas. Szájbarúgtalak volna a nővéred helyében.
2010. jún. 26. 13:46
 12/72 anonim ***** válasza:
87%
Nekem tudod mi tünt még fel?Hogy azt irtad: "de mit tehettem volna nem volt közömbös számomra."Nem azt hoyg szereted vagy vmi hasonló hanem hoyg csupán nem volt közömbös.Tudod fiatal vagyok,27éves,11éve élek egy kapcsolatba.És a11év alatt volt olyan férfi aki úgy mond nem volt közömbös,de attól még nem álltam le vele mert mérlegeltem.Szóval ez a közömbös érzés százegy lehet az életedbe de tesód csak egy(volt).Legalábbis ha az én testvérem lennél!
2010. jún. 26. 13:46
 13/72 anonim válasza:
94%
Rosszul döntöttél, a nővéred biztosan pocsékul érezheti magát. Gondolj bele, 4 évig együtt éltek, te meg két héttel a szakításuk után összejössz a volt élettársával. Nem gondolod, hogy jogosan mérges rád?
2010. jún. 26. 13:48
 14/72 anonim ***** válasza:
91%
Jééézusom, hát te beteg vagy!
2010. jún. 26. 13:51
 15/72 anonim ***** válasza:
90%
Aj de kár,hogy megszűnt a Mounika show bele illetek a pasiddal.
2010. jún. 26. 13:52
 16/72 anonim ***** válasza:
68%
Szidjuk ezt a lotyót!!!
2010. jún. 26. 13:53
 17/72 A kérdező kommentje:
nem csak közömbös szeretem és összeköltözésen gondolkozunk!Miért nem lehet ezt elfogadni ha két ember szereti egymást?
2010. jún. 26. 13:56
 18/72 A kérdező kommentje:
Tanácsot kértem nem szidást !! Ettől még nem vagyok lotyó!!
2010. jún. 26. 13:58
 19/72 anonim ***** válasza:
91%

Nem lehet, hogy a pasi csak azért jött össze veled, hogy a nővéredet idegesítse?

amúgy igazuk van.. többé-kevésbé de lotyó vagy..

2010. jún. 26. 14:01
 20/72 anonim ***** válasza:
25%

Ne b@szogassátok a kérdezőt. Ha a nővérének kell a pasi, akkor nyilván nem szakítottak volna. Szakítottak, ergo szabad préda.Ha a kérdező belemászott volna a nővére kapcsolatába akkor azt mondom oké, bár szidást akkor sem érdemel, elvégre semmi közötök hozzá de így ? Mit vétett?

HOgy szeret egy férfit, aki történetesen a nővére exe, és történetesen már nincs köztük semmi????????

Kérdező, ha a nővéred megsértődött, akkor még biztos jelent neki valamit a férfi, de akkor minek szakított? Ha meg csak hisztizik, akkor így járt.

2010. jún. 26. 14:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!