Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Összejöttem a...

Mit tegyek? Összejöttem a nővérem volt élettársával, azóta nem hagy minket békén. Az apám is elfordult tőlem már és nem akar látni. Szeretem a srácot. Jól tettem hogy őt választottam nem a családom? Szerintetek mi lenne a helyes döntés?

Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 13:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
63%
Egy hulladék vagy. Nővérednek jobb így, hogy megtudta mekkora egy féreg vagy. Hagyd őt békén!
2010. jún. 26. 18:24
 42/72 anonim ***** válasza:
62%

Irtam már Én is és hát röviden gusztustalannak találom!De most eszembe jutott valami arról hogy irta egy kedves válaszoló hogy a rokonok barátok mit szólnak?!Karácsony!A szeretet és a család ünnepe!2009karácsonya:Pistike a Katika oldalán,2010karácsony:Pistike Marika oldalán,

Röhej komolyan mondom!Mégis mit vártál?hogy majd minden megy majd tovább mintha mi se történt volna csak annyi külömbséggel hogy most a Te oldaladon áll aki eddig a tesód oldalán állt?????

2010. jún. 26. 18:47
 43/72 anonim válasza:
52%
Azt iszem itt az én hugomról vab szó!ugyan ezeket vázoltam én is fel neki de nem érdekli azt mondta leszarja a családot!Ez megy már 1 éve sajnos nem tudok vele szót érteni pedig 30 éves 2 gyerekkel.Észre vettem több alkallommal is szemet vetett rá és végül bejött neki.Azt mondta már nem vagytok együtt mit lázadok :D nos nem lázatok többé,de soha többet az életben látni sem akarom őt!!!Nem gondoltam volna hogy ilyen is van az életben :(
2010. jún. 26. 19:14
 44/72 anonim válasza:
50%
Ops...kicsit mellé nyúltam a billentyűzeten sorry nézzétek el siettem!
2010. jún. 26. 19:22
 45/72 anonim ***** válasza:
14%
Mennyi nagyon okos barom válaszoló van itt! Ti talán meg tudjátok magatoknak parancsolni hogy kibe szeressetek bele? Nem hinném! A kérdező testvérének semmi köze a volt pasijához és nem szabdhatja meg neki hogy kivel járjon! Ilyen egyszerű. Ha pl élete szerelme lenne ez a pasi, akkor most csak a hisztis nővére miatt hagyja ott? Röhej! Irigyek vagytok... Ha ezért kiutál a család akkor megérdemlik hogy elvesztenek. Én is így tettem volna a helyedben. Azzal a pasival jössz össze akivel csak akarsz, ha egyedülálló.
2010. jún. 26. 19:24
 46/72 anonim ***** válasza:
76%

utolsó! kívánom ha te a családtagod is támadjon így hátba. A kérdező meg azt irta h bejött neki a pasi. Szóval itt nem élete szerelméről van szó.

Egy pasi miatt így eldobni a családot nem egy értelmes húzás az biztos...

Látom neked se lehet több eszed

2010. jún. 26. 19:39
 47/72 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem úgy néz rá az elejétől, akkor nem szeret benne, ennyi. Ennyi erővel, ha anyád jó nő megdugod? Gyökér vagy utolsó előtti!
2010. jún. 26. 19:42
 48/72 anonim válasza:
80%
Hát neked sem lehet családod!Szeressen bele másba ne családon belül.ÉN nem adnám fel a szüleim és a testvérem egy férfiért sem fölleg ha elötte a nővérem élettársa volt!!
2010. jún. 26. 19:42
 49/72 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező,te nem gondolkodsz el azon amikor szeretkeztek h 2 hete még a nővéredben járt? Az eszedbe jutott h mi van ha szakítotok? Kinek a vállán fogsz sírni? A családodén? Jah,h őket magad ellen fordítottad!

De egyébként a pasi se lehet normális h belement egy ilyen hülye kapcsolatba a hugicával :s

2010. jún. 26. 19:46
 50/72 anonim ***** válasza:
2%
Hát anyám tuti nem d*gnám mert szerintem nem jó nő (ami nem azt jelenti hogy csúnya) és mert nincs mivel megd*gjam, lány vagyok. :) A nővérem pasija meg nem a családom és másrészt nagyon nem jön be nekem. De ha olyan lenne aki bejön és már szabad akkor egyáltalán nem érdekelne hogy kié volt előtte. Tudod lehet hogy a család a legfontosabb, mégsem a tesóddal, vagy a szüleiddel házasodsz össze, szexelsz, szülsz gyereket!
2010. jún. 26. 19:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!