Szülők! Mit tennétek, ha kiderülne a 19 éves lányotokról, hogy terhes? Nevelje fel, vagy abortusz?
A feleségemmel észrevettük, hogy a lányunk furán viselkedik. Tegnap elvitte nőgyógyászhoz. Kiderült, hogy 7 hetes terhes. A lányunk most érettségizett, hétfőn kezd el dolgozni (diákmunka). Nem akarom az abortuszra kényszeríteni, mert annyi rosszat hall az ember, hogy abortusz után könnyen lehet meddő a nő. De azt sem tartom jó ötletnek, hogy megszülje és felnevelje. Egy éve van barátja, de a fiú is éretlen még az apasághoz. Hiába 26 éves.
Anyagilag nem okozna gondot, de nem akarom a lányom jövőjét elrontani egy rossz döntéssel. Ő sem tudja mi lenne a helyes. Sosem volt még abortusza, és nem nevelt még gyereket sem.
Elsősorban az ilyen ügyben jártas szülők válaszát várnám. Köszönöm!
43F
én a helyedben úgy rúgnám p*csán hogy leég a haja!
választania kell: azonnal elhagyja a szülői házat, vagy abortusz!
Én csak annyit tudok mondani,hogy ennyi idősen nem tartottam volna meg.
Az ő esetében függ ez attól is,hogy mennyire biztos neki ez a fiú? Szeretne-e fősulira menni a lányod? Mert ha igen,akkor főleg nem tartanám meg. Hiába nagykorú,én azt mondom,hogy igazad van abban,hogy még ő is gyerek.De ha úgy dönt,hogy szeretné a babát,semmiképp se akarjátok elcincálni abortuszra.Jobbat nem tudok hozzászólni...sok sikert!
Én is úgy gondolom, hogy a gyereket mi nevelnénk, nem ő.
Hiányoznának neki az átbulizott éjszakák, a barátokkal való nyaralás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!