Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek is van olyan családtago...

Nektek is van olyan családtagotok, akinek egyáltalán nincs érzéke a lakberendezéshez?

Figyelt kérdés

Sajnos édesapámnak egyáltalán nincs.

Az egy dolog,hogy valakinek mi tetszik,mi az ízlése.

Pl van,aki a modern bútorokat kedveli,mások az antikot.

De sajnos ő nem igazán látja,hogy hogyan kellene berendezni egy szobát.

A színharmónia abszolút nem érdekli.Mindenféle színű tárgyat berakna egy szobába.

25ezer kép a falra,véletlenül sincs,szimmetria benne,vagy alak szerint,egy magasságba,hanem több szintben össze-vissza randon felk-urja a képeket a falra.

2018. okt. 26. 22:53
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
Pl. Én.
2018. okt. 27. 03:55
 22/50 anonim ***** válasza:
23%
Hűha, megvannak a problémáid. Ha nálam lennél egy hetet fel is akasztanád magad. Itt az ikeától a szocreálig minden van.
2018. okt. 27. 05:36
 23/50 anonim ***** válasza:
0%
Téged zavar vagy anyukádat? Gondolom téged katalógus lakás drága mulatság,én is szeretem az ikeás berendezéseket,de ahhoz pénz kell ,nem kevés.
2018. okt. 27. 06:43
 24/50 anonim ***** válasza:
Van:D
2018. okt. 27. 07:07
 25/50 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehet, hogy színvak az édesapád, és ezért nem érzékeli a színeket?
2018. okt. 27. 07:10
 26/50 A kérdező kommentje:

Nyilván nem arra gondoltam,hogy 500 ezer Ft-os kanapét vegyen.

Szerintem olcsón is lehet ízléses egy lakás.

2018. okt. 27. 07:25
 27/50 A kérdező kommentje:

Csak rossz érzés,ha belépek másnál,sehol nem tapasztalom ezeket a kaotikus állapotokat,pedig mások sem hiszem,hogy többet költenek a lakberendezésre,mondjuk rokonaim.

Ez nem pénz kérdése,hogy nem rakok a falra minden négyzetcentiméterre különböző méretű képeket:D

Meg nem rakok a lakásba festékes vödröt lefordítva,amire régi,használt magnót teszek,és annak a tetejére virágokat.

2018. okt. 27. 07:29
 28/50 A kérdező kommentje:

"Nem lehet, hogy színvak az édesapád, és ezért nem érzékeli a színeket?"

Nem hinném,hogy ezzel van a gond.

Bár ő a bordó tapétára azt mondja,hogy piros.

És élénk piros terítőt rak az egyik szekrényre,a másikra citromsárgát úgy,hogy a szoba bordó tapétával van beterítve.

2018. okt. 27. 07:30
 29/50 anonim ***** válasza:
24%

Vihar a biliben.

Elarulom ha eddig nem tudtad hogy a ferfiak tobbseget marhara nem erdekli hogy pl a szonyeg mennyire passzol a fal vagy szekreny szinevel.

2018. okt. 27. 07:31
 30/50 A kérdező kommentje:
Én is férfi vagyok.
2018. okt. 27. 08:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!