Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek is van olyan családtago...

Nektek is van olyan családtagotok, akinek egyáltalán nincs érzéke a lakberendezéshez?

Figyelt kérdés

Sajnos édesapámnak egyáltalán nincs.

Az egy dolog,hogy valakinek mi tetszik,mi az ízlése.

Pl van,aki a modern bútorokat kedveli,mások az antikot.

De sajnos ő nem igazán látja,hogy hogyan kellene berendezni egy szobát.

A színharmónia abszolút nem érdekli.Mindenféle színű tárgyat berakna egy szobába.

25ezer kép a falra,véletlenül sincs,szimmetria benne,vagy alak szerint,egy magasságba,hanem több szintben össze-vissza randon felk-urja a képeket a falra.

2018. okt. 26. 22:53
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

Nem vagyok lakberendező,csak van szemem.

Sajnos még az is nagyon jellemző rá,hogy nagyon ragszkodik a tárgyakhoz.

Pl az udvart kiplakátolja sörös dobozokkal,vagy törött,használt szemetes kukába beleülteti a virágokat.

2018. okt. 26. 23:24
 12/50 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Ez nem feltétlen pénz kérdése!

Az,hogy veszek egy ágyterítőt,ami passzol színben a szobához,vagy egy asztalterítőt,nem egy vagyon.

Most például az egyik szobában bordó színű a tapéta(nem piros),erre élénk piros ágyterítővel akarja letakarni a kanapét.

Vagy,ha az összes bútor barna színű,akkor nem rakok be egy fehér éjjeli szekrényt a szobába,mert "van ilyen éppen".

Ha nem illik oda,én inkább nem raknám oda.

Azzal nem lenne gond,ha ezek ilyen átmenetiek lennének,mert amúgy vásárolgat ilyen dolgokat,de az a baj,ha veszik is egy újat,megint olyan,ami totál nem illik oda színben.

2018. okt. 26. 23:28
 13/50 A kérdező kommentje:
*vesz
2018. okt. 26. 23:29
 14/50 anonim ***** válasza:
60%

ma 23:02 vagyok.

Hol írtam, hogy egyedül élek?

Családom van. Felnőtt fiam, és férjem. Őket nem zavarja.. akkor téged miért zavar ha apádnak egyedi ízlése van?

2018. okt. 26. 23:30
 15/50 A kérdező kommentje:

Jó,én értem,hogy amit kapsz,és fontos használati eszköz,felhasználod,mint pl egy evőétkészlet.

De,amit te tudatosan veszel magadnak,akkor megfontolod,hogy mennyire illik oda,a környezetbe.

2018. okt. 26. 23:58
 16/50 anonim ***** válasza:
21%
Lakberendezés,persze ha katalogus szerint rendezné be az egész kocerájt akkor is utálnád és találnál mást ami ne jo abba se,de a pénze az gondolom jo.. Tipikus elakapatott vagy..
2018. okt. 27. 00:04
 17/50 anonim ***** válasza:
53%
A szobádban éld ki a lakberendezési vágyadat, a többit hagyd a szüleidre. Ha nekik ez tetszik, szívük joga ilyen bohém lakásban élni.
2018. okt. 27. 00:31
 18/50 anonim ***** válasza:
42%
ez nálad fétis?
2018. okt. 27. 00:59
 19/50 anonim ***** válasza:
50%
Nekem a lakástulajom ilyen, totálisan az általatok leírt "antik porcelán az ikeás műanyagasztalon" kategória, nálam is próbált rendezkedni a lakásban, amit kiad nekem, de leállítottam. Ha hagytam volna, akkor lenne 3 különböző szegélyléc egy helyiségen belül, mert egyformán tetszett meg neki mindhárom, plusz mázas cserépköcsögök a hűtőn, hímzett terítő a mosógépen, mindez egy amúgy modern berendezésű panellakásban.
2018. okt. 27. 02:14
 20/50 anonim ***** válasza:
azt kihagytam, amikor állólámpát akart berakni a fürdőbe
2018. okt. 27. 02:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!