Nektek is van olyan családtagotok, akinek egyáltalán nincs érzéke a lakberendezéshez?
Sajnos édesapámnak egyáltalán nincs.
Az egy dolog,hogy valakinek mi tetszik,mi az ízlése.
Pl van,aki a modern bútorokat kedveli,mások az antikot.
De sajnos ő nem igazán látja,hogy hogyan kellene berendezni egy szobát.
A színharmónia abszolút nem érdekli.Mindenféle színű tárgyat berakna egy szobába.
25ezer kép a falra,véletlenül sincs,szimmetria benne,vagy alak szerint,egy magasságba,hanem több szintben össze-vissza randon felk-urja a képeket a falra.
Nem vagyok lakberendező,csak van szemem.
Sajnos még az is nagyon jellemző rá,hogy nagyon ragszkodik a tárgyakhoz.
Pl az udvart kiplakátolja sörös dobozokkal,vagy törött,használt szemetes kukába beleülteti a virágokat.
Utolsó!
Ez nem feltétlen pénz kérdése!
Az,hogy veszek egy ágyterítőt,ami passzol színben a szobához,vagy egy asztalterítőt,nem egy vagyon.
Most például az egyik szobában bordó színű a tapéta(nem piros),erre élénk piros ágyterítővel akarja letakarni a kanapét.
Vagy,ha az összes bútor barna színű,akkor nem rakok be egy fehér éjjeli szekrényt a szobába,mert "van ilyen éppen".
Ha nem illik oda,én inkább nem raknám oda.
Azzal nem lenne gond,ha ezek ilyen átmenetiek lennének,mert amúgy vásárolgat ilyen dolgokat,de az a baj,ha veszik is egy újat,megint olyan,ami totál nem illik oda színben.
ma 23:02 vagyok.
Hol írtam, hogy egyedül élek?
Családom van. Felnőtt fiam, és férjem. Őket nem zavarja.. akkor téged miért zavar ha apádnak egyedi ízlése van?
Jó,én értem,hogy amit kapsz,és fontos használati eszköz,felhasználod,mint pl egy evőétkészlet.
De,amit te tudatosan veszel magadnak,akkor megfontolod,hogy mennyire illik oda,a környezetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!