Van olyan családtagotok, aki állandóan kioktatgat Titeket?
Persze,főleg az apai oldali család szeret észt osztani állandóan, ezt sajnos én is örököltem :D Most már kicsit visszafogottabbak mint gyerekkoromban.
Nővérem úgy állította le őket, hogy kiosztotta őket, hogy ez az ő élete és úgy csinálja ahogy akarja. Én passzívabb vagyok, egyszerűen csak csendben bólogatok, aztán figyelmen kívül hagyom az egészet.
Egyik nagynéném, mindenbe és mindenki életébe belepofázik.
1000km-ről is osztja az észt, aztán csodálkozik, hogy félévente maximum 3 óra, amit hajandó vagyok eg légtérben eltölteni vele :D
Mindig kitalál valamit, és pampog, holott SEMMI KÖZE a párommal közös életünkhöz.
A legjobb volt, mikor megkérdezte, hogy ugye védekezünk-e szexnél. Na, ott nem tudtam, hogy sírjak vagy röhögjek.
28 vagyok, egészségügyi végzettséggel, plusz öt év védőnői szakképzéssel, nekem ne ossza az észt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!