Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek is van olyan családtago...

Nektek is van olyan családtagotok, akinek egyáltalán nincs érzéke a lakberendezéshez?

Figyelt kérdés

Sajnos édesapámnak egyáltalán nincs.

Az egy dolog,hogy valakinek mi tetszik,mi az ízlése.

Pl van,aki a modern bútorokat kedveli,mások az antikot.

De sajnos ő nem igazán látja,hogy hogyan kellene berendezni egy szobát.

A színharmónia abszolút nem érdekli.Mindenféle színű tárgyat berakna egy szobába.

25ezer kép a falra,véletlenül sincs,szimmetria benne,vagy alak szerint,egy magasságba,hanem több szintben össze-vissza randon felk-urja a képeket a falra.

2018. okt. 26. 22:53
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
73%

És akkor mi van?

Mi közöd van neked ahhoz, hogy kinek milyen az ízlése?....

2018. okt. 26. 22:56
 2/50 anonim ***** válasza:
83%
Őszintén kívánom, hogy ennél nagyobb problémád sose legyen !
2018. okt. 26. 22:59
 3/50 A kérdező kommentje:

Ez nem ízlés kérdése.

Ha megnézel egy lakásberendezéses katalógust,akkor láthatod,hogy milyen harmónia van benne.

Esztétikus.

Az,ha minden össze-vissza rakunk,az nem esztétikus,hanem egy kavalkád.

Én személy szerint jobban kedvelem a minimalista berendezést,de ha valaki zsúfoltabbak rendezik be a lakását,az sem feltétlen ronda,ha van benne rendszer.

Az zavar,hogy drága pénzért felújít valaki egy szobát,utána pedig rengeteg szöget ver a falba.Elcsúnyítja az egész falat,mintha lelakott lenne.

2018. okt. 26. 23:00
 4/50 anonim ***** válasza:
94%

Nekem semmi érzékem nincs a lakberendezéshez.

Szobámban az ágy ultramodern, de ott van antik szekreter íróasztalom ami mahagóni, és szintén ott van a fehér fésülködő pipereasztalom tükörrel. A lámpa csillárom virágmintás, a tapétám selyem halvány mattzöld..

De messze nem érdekel ki mit gondol a lakberendezésemről. Én így érzem jól magam. Ha valakinek nem tetszik tudja hol az ajtó.

46/N

2018. okt. 26. 23:02
 5/50 A kérdező kommentje:

Utolsó!Nincs ezzel gond,ha valaki egyedül él.

De a lakásban nem csak ő lakik.

2018. okt. 26. 23:08
 6/50 anonim ***** válasza:
91%
Lakberendezőnek készülsz?
2018. okt. 26. 23:12
 7/50 anonim ***** válasza:
91%

És ha valakinek a kavalkád tetszik?

Ha meg édesapád nevén van a ház, akkor köszönd meg neki, hogy a szobád úgy rendezheted be ahogy szeretnéd.

2018. okt. 26. 23:12
 8/50 anonim ***** válasza:
82%

Ne aggódj, a saját lakásodat majd te rendezheted be, miután megkerested rá a pénzt.

Addig meg fogadd el, hogy mindenkinek más az ízléstelen. Nekem pl. amit csinálsz.

2018. okt. 26. 23:15
 9/50 A kérdező kommentje:

Nem csak az övé a lakás,hanem anyámé is.És abszolút hidegen hagyja a véleménye.

Én nem akarom erőszakkal meggyőzni,csak elmondom a véleményemet.

És azt,hogy szerintem egy párkapcsolat,vagy családban élés kompromisszumokból áll.

Nem pedig önfejűsködésből.

2018. okt. 26. 23:21
 10/50 anonim ***** válasza:
55%

Kinek mi ugye...

Nem mindenkinek telik új modern bútorokra, hanem azt teszi be ami épp adva van, vagy olcsón jutott hozzá, vagy maga csinálta más bútorokból újrahasznosítva, vagy kapta vagy lomizta stb...

Én mondjuk a lakásomba egyik falhoz beépített szekrénysort csináltam mert szerintem az passzol oda, és tényleg mindent be lehet pakolni, külön polc van, és a TV állvány szerepét is az tölti be. Magam terveztem, színben is igyekeztem olyan bútorlapokat rendelni amik passzolnak legalább 3 féle falszínhez ha esetleg átfestenénk a szobát más színűre. A sötétítő függönyből is igyekeztünk olyan színt választani ami azért megy mindenhez, a kanapé, fotel mondjuk más színű ami nem igazán passzol, de mivel a gyári kárpit rajta elég kényes így szereztem ismerőstől anyagot és csináltunk rá huzatot ami megy mindenhez szinte.

Konyhai eszközeink elég vegyes színűek, igaz az mocskosul hülyén néz ki szerintem, meg a párom szerint is, de sajnos akkor ez adatott meg. Javarészt kaptuk, meg használtan vettük őket. A hűtőnk az ami inoxos, bár nem igazán passzol semmihez, de akkor amikor ezt választottuk újonnan akkor igyekeztünk úgy megválasztani hogy késöbbbiekben ha lecseréljük a bútorokat, meg apránként majd mindent akkor passzoljon.

Persze ez is más hogy átmeneti, vagy végleges. A hálószobánk ami még szedett vetett. Az íróasztalom az például lomtalanításról van, elég ütött kopott ahogyan az egyik komódunk is teljesen más színű, az a régi 80-as évekbeli, meg az ágynemű tartónk is nagyon régi, meg van egy vitrines polcunk ahol könyveket, tárolunk javarészt. Persze idővel jobbra cseréljük, majd ha lesz rá keret tervezek oda is egy szekrény sort, és megrendelem hozzá a lapokat, és leszabatom.

De ha a tesóm példáját vesszük. Ő nála színekkel nincs gond, de maga az elrendezés az ami furcsa nála, és inkább logikátlan mert közlekedni nem igazán lehet.

Ahogyan az is kiakaszt egyeseknél hogy minden féle színből szereznek cuccokat mert az olyan vidám, meg milyen jó. Oké ez is ízlés, de sokszor azt érzem mint ha papagáj házban lennék. Ami nekem az allergiám tud lenni ha egy helyiségbe mindent odazsúfolnak, minden dísztárgyat, növény állványokat, bútorokat összezsúfolnak egy helyiségbe. Ezt sem szeretem például, persze az más ha kicsi a lakás és csak így férnek el a cuccok, de ezt oylan ember csinálja aki nagy házban él van egy rakat szobája és kettőbe odazsúfolja a cuccait, ott élnek és a többi szoba szinte üres.

2018. okt. 26. 23:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!