Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nem kedvelnek a...

Mit tegyek ha nem kedvelnek a párom kamasz gyerekei?

Figyelt kérdés

A páromnak van egy 14 éves lánya és egy 17 éves fia.

A páromat 1 éve ismerem, az előző párja, aki a gyerekek anyukája meghalt 4 ève.

Én nem túrtam szét a családot, nem is akartam pofátlan lenni. Nem is akarok anyjuk helyett anyjuk lenni, meg is mondtam nekik, hogy nem pályázok erre a szerepre, de ahogy lehet szeretném segíteni őket. Viszont ha állandóan a bajt látják bennem, meg a rosszat mégis hogy legyek velük jóban?

Szeretem a páromat, vele akarok maradni, neki is segíteni, de a gyerekek nem fogadnak el, holott én-tudtommal-semmi rosszat nem tettem ellenük. Ti mit tennétek? Próbáljak valahogy dűlőre jutni velük? Ha igen, hogyan?

Vagy hagyjam a fenébe, csak 1 boszorka vagyok nekik??

2018. okt. 23. 23:42
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
74%

39-es: Oké, de Neked a saját házad. Nem osztozol gondolom senkivel (ha így írod, hogy SAJÁT házad).

De ebben az esetben nem a gyerekek saját háza. Azért a negyven-akárhány éves apjuk nem élhet az ő szabályaik szerint, hogy megfeleljen a gyerekeinek.

2018. okt. 24. 14:50
 42/52 anonim ***** válasza:
31%
Nem ezen volt a lényeg, hogy saját. Hanem az hogy egy család, egy helyen élek, közösen kell erről dönteniük. És érthető, hogy a gyerekek nem akarnak oda idegen nőt.
2018. okt. 24. 14:54
 43/52 anonim ***** válasza:
58%
Az a baj h ma a gyerek irányít mindent, körülötte forog a világ ő diktál a felnőttnek,Apu Anyu legyen magányos meert az ő pici kamasz báli fűzős lelke sérül,de ő már 16 17 18 19 évesen hazahurcolná az aktuális ... d go partnert,a gyerek háza,na majd megkeresi a házra valót magának,max szobája van,,azt a sok gyerek meghálálja azzal h otthonba teszi aput anyut mert sok a macera van saját életük,régen nem volt gyerek központú világ,de volt is nevelés szülői tekintély, a gyerek tudta hol a helye..
2018. okt. 24. 14:55
 44/52 anonim ***** válasza:
10%

Amúgy meg, ha akkora a szerelem, egy megoldást tudnék: Amikor betölti a fiatalabb is a 18-at, eladni a házat. Ha szerencséjük van, a feléből tudnak venni egy kétszobás panelt. Családi pótlék és árvaellátás (amíg tanulnak ugye) a fiatalok bankszámlájára menne, plusz apától kapnának havi apanázst. És megtanulnák a felnőtt életet. A kis háztartásukat fenntartani, kajáról, tiszta ruháról gondoskodni, stb. Aztán persze majd tolerálhatnák egymás akárkicsodáját is (mert ugye közös lakásnál elkerülhetetlen).

Kérdező és apuka pedig vennének egy kis lakást kettőjüknek, közösen.

Odaköltözéssel napi szinten a gyűlölködés menne, szétmarná az egész kapcsolatot a dolog.

2018. okt. 24. 14:57
 45/52 anonim ***** válasza:
80%

43-as sok igazságot írt azért.

Jó, nem akarnak oda idegen nőt. De meddig??? Nem adok két évet, és már ők fogják hazahurcolni az aktuális akárkicsodájukat. Az rendben lesz, hogy apuka pofájába tolják az éppen aktuális ottalvós akárkit? Apuka kerülgetheti a fürdőszobában, és nézheti a pofáját a reggelizőasztalnál, az rendben van?

2018. okt. 24. 15:01
 46/52 anonim ***** válasza:
16%
Már akinél divat hazahurcibálni mindenféle kamaszpárokat
2018. okt. 24. 15:06
 47/52 anonim ***** válasza:
77%
Apuka is vigye szobára meg a bokorba a párját?? Költözzön o a nőhőz. Gyerekeké a ház problem solved..
2018. okt. 24. 15:16
 48/52 anonim ***** válasza:
43%

Kérdező, amúgy Te egyedül laksz? Úgy értem, hogy nem a szüleiddel vagy a testvéreddel, vagy lakótárssal?

Mert akkor mehetne így, hogy a párod jár hozzád. Aztán ha a 14 éves betölti a 18-at, akkor párod hozzád is költözne. Ettől még az "eredeti" házban a tulajdonviszonyok nem változnának, tehát fele a párodé maradna papíron, és a másik fele a két gyereké (ha most úgy van). Árvaellátás, családi hozzájuk menne, párod adna havi járandóságot nekik még, amíg tanulnak, és gondoskodjanak magukról. Párod rájuk nézne időnként, ez nem is kérdés. Te viszont oda nem mennél, és ők sem mennének Hozzád, ez alap.

2018. okt. 24. 15:43
 49/52 anonim ***** válasza:
67%
Én nőként elég furán érzeném magam ha a párom csak dugni jönne heti kétszer 3xor.. Az nem párkapcsolat csak digi dugi. Le kéne ezt zárni Apu keressen Digi dugit, te meg keress férfit aki veled tervez..
2018. okt. 24. 15:51
 50/52 anonim ***** válasza:
67%
#49, erről van szó, a férfinek igenis joga van a normális párkapcsolathoz, akár házassághoz... akármilyen arcot is vágnak hozzá a kamaszkorú kicsikebabukák... ez ugyanis nem az ő dolguk, nem az ő kompetenciájuk.
2018. okt. 24. 16:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!