Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nem kedvelnek a...

Mit tegyek ha nem kedvelnek a párom kamasz gyerekei?

Figyelt kérdés

A páromnak van egy 14 éves lánya és egy 17 éves fia.

A páromat 1 éve ismerem, az előző párja, aki a gyerekek anyukája meghalt 4 ève.

Én nem túrtam szét a családot, nem is akartam pofátlan lenni. Nem is akarok anyjuk helyett anyjuk lenni, meg is mondtam nekik, hogy nem pályázok erre a szerepre, de ahogy lehet szeretném segíteni őket. Viszont ha állandóan a bajt látják bennem, meg a rosszat mégis hogy legyek velük jóban?

Szeretem a páromat, vele akarok maradni, neki is segíteni, de a gyerekek nem fogadnak el, holott én-tudtommal-semmi rosszat nem tettem ellenük. Ti mit tennétek? Próbáljak valahogy dűlőre jutni velük? Ha igen, hogyan?

Vagy hagyjam a fenébe, csak 1 boszorka vagyok nekik??

2018. okt. 23. 23:42
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
33%
A párkapcsolatba nincs is beleszólásuk, ebben teljesen igazad van. De abba igen, hogy ki költözik oda a saját házukba, életterükbe... Gyakorlatilag egy számukra teljesen idegen nő tenne-venne ott..
2018. okt. 24. 14:35
 32/52 anonim ***** válasza:
67%

Nem óvodásokról beszélünk.. Az jobb lenne ha Apu lelépne minden este máshova,vagy megutálná a kölyköket mert miattuk nem lehet normális párkapcsolata. A helyébe kicsit elbeszélgetnék a kiskamaszokkal h jo nem lesz párom de nektek se lesz mert megtiltom,ja az már nem tetszene a kis elkényeztetett kamaszoknak..

40N

2018. okt. 24. 14:35
 33/52 anonim ***** válasza:
84%

29-es, teljesen igazad van.

Amúgy a gyerekek is tudnak nagyon szemetek lenni, barátnőm volt hasonló helyzetben, őket szétmarták simán a pasi gyerekei.

2018. okt. 24. 14:37
 34/52 anonim ***** válasza:
70%

"A párkapcsolatba nincs is beleszólásuk, ebben teljesen igazad van. De abba igen, hogy ki költözik oda a saját házukba, életterükbe... Gyakorlatilag egy számukra teljesen idegen nő tenne-venne ott.."

Ez így van. Viszont, ha mondjuk nem 14 és 17 évesek lennének, hanem mondjuk 7 és 10, akkor apuka alsó hangon még 15 -17 évig titokban, lopva éljen szerelmi életet? (Amíg a szülői házban laknak?)

Nem mellesleg, a ház nem CSAK az övéké, ilyenkor általános esetben fele az apáé, fele a két kölyöké. Apának haszonélvezete van amúgy az ő részükön is. Azért nehogy már a nyúl vigye a puskát.

2018. okt. 24. 14:40
 35/52 anonim ***** válasza:
37%
61%-os 40/N, remélem neked az életben nem adatik meg, hogy gyereked legyen. Évek óta döbbenetből döbbenetbe esek itt a gyk-n, hogy az emberi ostobaság mennyire mély tud lenni, de teeeee, mindenkit überelsz.
2018. okt. 24. 14:40
 36/52 anonim ***** válasza:
56%
Na neem csoda h megy az örsön is a szobáztatása felnőtt pároknak.. Ott lakom,akkor sejtem h miért lett ez ekkora üzlet..
2018. okt. 24. 14:42
 37/52 anonim ***** válasza:
46%
Nem lesz mivel meddő vagyok szerencsémre,kösz sose szerettem a kölyköket,a férjem se.. Nem kötelező a gyerek,nem jár börtön érte mert nincs, és ahogy látom mindenki sziv akinek megadatott..
2018. okt. 24. 14:45
 38/52 anonim ***** válasza:
74%

35-ös!

Miért, mi rosszat mondott a 61%-os fórumtárs?

A minimum az, hogy ha ilyenek ezek a kölykök, apuka sem engedi meg majd, hogy ott aludjon a Tibi vagy a Józsi, meg a Niki vagy a Juli. Ez a MINIMUM. Miért, apuka miért kerülgessen majd egy vadidegen srácot és egy vadidegen lányt? Nekik azok ugyanúgy idegenek lesznek, mint a gyerekeinek az ő kedvese.

Hamar eljön ám az az idő! Na majd akkor legyen következetes a szülő.

2018. okt. 24. 14:46
 39/52 anonim ***** válasza:
30%

34,

7-10 évesnél megint más, ott még kicsik, még szükségük lenne az anyjukra is, gondoskodni kell róluk,

simán megszeretnék az új párt ha odaköltözne.

De ez a tinikor nagyon kényes, nem mindenki fogad el fenntartások nélkül egy vadidegen embert. Amit azért meg is tudok érteni, ők már félig felnőttek, nyilván nem akarnak idegennel együtt feküdni, kelni.

Én se szeretném, ha most egy vadidegen beköltözne a saját házamba és el kéne viselnem.

2018. okt. 24. 14:47
 40/52 anonim ***** válasza:
51%
És igen, szerintem egy szülő se örülne, ha a tinigyereke odaköltöztetné a "párját" :D
2018. okt. 24. 14:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!