Mit tegyek ha nem kedvelnek a párom kamasz gyerekei?
A páromnak van egy 14 éves lánya és egy 17 éves fia.
A páromat 1 éve ismerem, az előző párja, aki a gyerekek anyukája meghalt 4 ève.
Én nem túrtam szét a családot, nem is akartam pofátlan lenni. Nem is akarok anyjuk helyett anyjuk lenni, meg is mondtam nekik, hogy nem pályázok erre a szerepre, de ahogy lehet szeretném segíteni őket. Viszont ha állandóan a bajt látják bennem, meg a rosszat mégis hogy legyek velük jóban?
Szeretem a páromat, vele akarok maradni, neki is segíteni, de a gyerekek nem fogadnak el, holott én-tudtommal-semmi rosszat nem tettem ellenük. Ti mit tennétek? Próbáljak valahogy dűlőre jutni velük? Ha igen, hogyan?
Vagy hagyjam a fenébe, csak 1 boszorka vagyok nekik??
20-ashoz még: Viszont így ugye, "kötelességszerűen" nem is dolgoznék rájuk, tehát amit kapnak (finom kaja, vagy elmegyünk ide vagy oda), az inkább figyelmesség lenne a részemről (gondolom, eddig is ellátta őket az apjuk amúgy is.)
Szóval egyelőre csak lightosan.
Egyenlőre így vagyunk, heti pár napot töltök ott. A párom össze szeretne költözni, de én pont emiatt félek, hogy mégjobban fújni fognak rám.
Hogy konkrétan miért, azt nem tudom, de kerülik még a barátkozós kontaktot is velem. A lány jár lovagolni, múlt héten nem bírta elvinni a párom, mert közbejött neki valami. Én felajánlottam, hogy oké, én szívesen elviszlek. Erre megkaptam, hogy akkor elmegy busszal. Ezek után a csajos napot meg se merem kockáztatni. A fiú meg csak szimplán nem szól hozzám. Így még én se szívesen költözök be véglegesre.
Annak aki hasznos választ írt köszönöm szépen!
Én így biztosan nem költöznék.
A család jelenleg sérült, hagyj időt, hogy feldolgozzák ezt a gyerekek. Ha a legkisebb is elmúlt 18, akkor lenne érdemes megint szóbahozni a költözést. Meghalt az anyjuk, persze, hogy nem akarnak új nőt a háznál.
Inkább keress más pasit.
#25, hogyne, a férfit nyugodtan meg lehet szívatni, ő csak a társát veszítette el... neki nem téma, ha egyedül marad, sőt nyilván direkt jó is... igaz?
Komolyan szégyenek vagytok.
#27: "A párom össze szeretne költözni, de én pont emiatt félek, hogy még jobban fújni fognak rám." - írta a Kérdező. Nem olvastad?
És nem, a "családapaként viselkedik" még véletlenül se azt jelenti, hogy feláldozza a saját életét mások hülyeségének. Normáliséknál a párkapcsolat az párkapcsolat, a szülő se ugat bele a gyerekébe, és a gyerek se a szülőjébe. Én a Kérdező párja helyében egyszerűen megkérdezném a fújózkodó babikát, hogy " ha neked lesz párod, és én is pont így állok hozzá, na, az hogy fog tetszeni?"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!