Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nem kedvelnek a...

Mit tegyek ha nem kedvelnek a párom kamasz gyerekei?

Figyelt kérdés

A páromnak van egy 14 éves lánya és egy 17 éves fia.

A páromat 1 éve ismerem, az előző párja, aki a gyerekek anyukája meghalt 4 ève.

Én nem túrtam szét a családot, nem is akartam pofátlan lenni. Nem is akarok anyjuk helyett anyjuk lenni, meg is mondtam nekik, hogy nem pályázok erre a szerepre, de ahogy lehet szeretném segíteni őket. Viszont ha állandóan a bajt látják bennem, meg a rosszat mégis hogy legyek velük jóban?

Szeretem a páromat, vele akarok maradni, neki is segíteni, de a gyerekek nem fogadnak el, holott én-tudtommal-semmi rosszat nem tettem ellenük. Ti mit tennétek? Próbáljak valahogy dűlőre jutni velük? Ha igen, hogyan?

Vagy hagyjam a fenébe, csak 1 boszorka vagyok nekik??

2018. okt. 23. 23:42
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
54%

20-ashoz még: Viszont így ugye, "kötelességszerűen" nem is dolgoznék rájuk, tehát amit kapnak (finom kaja, vagy elmegyünk ide vagy oda), az inkább figyelmesség lenne a részemről (gondolom, eddig is ellátta őket az apjuk amúgy is.)

Szóval egyelőre csak lightosan.

2018. okt. 24. 12:46
 22/52 anonim ***** válasza:
53%
Igen, egyelőre én is így érezném szerencsésebbnek, ahogyan 20-21-es válaszoló (70%) írta.
2018. okt. 24. 13:11
 23/52 A kérdező kommentje:

Egyenlőre így vagyunk, heti pár napot töltök ott. A párom össze szeretne költözni, de én pont emiatt félek, hogy mégjobban fújni fognak rám.

Hogy konkrétan miért, azt nem tudom, de kerülik még a barátkozós kontaktot is velem. A lány jár lovagolni, múlt héten nem bírta elvinni a párom, mert közbejött neki valami. Én felajánlottam, hogy oké, én szívesen elviszlek. Erre megkaptam, hogy akkor elmegy busszal. Ezek után a csajos napot meg se merem kockáztatni. A fiú meg csak szimplán nem szól hozzám. Így még én se szívesen költözök be véglegesre.

Annak aki hasznos választ írt köszönöm szépen!

2018. okt. 24. 13:36
 24/52 anonim ***** válasza:
75%
Na ezért nem kell gyerek,és gyerekes társ..
2018. okt. 24. 13:54
 25/52 anonim ***** válasza:
36%

Én így biztosan nem költöznék.

A család jelenleg sérült, hagyj időt, hogy feldolgozzák ezt a gyerekek. Ha a legkisebb is elmúlt 18, akkor lenne érdemes megint szóbahozni a költözést. Meghalt az anyjuk, persze, hogy nem akarnak új nőt a háznál.

Inkább keress más pasit.

2018. okt. 24. 14:00
 26/52 anonim ***** válasza:
56%

#25, hogyne, a férfit nyugodtan meg lehet szívatni, ő csak a társát veszítette el... neki nem téma, ha egyedül marad, sőt nyilván direkt jó is... igaz?

Komolyan szégyenek vagytok.

2018. okt. 24. 14:10
 27/52 anonim ***** válasza:
26%
Mi ebben a szivatás? Hogy családapaként viselkedik és számára elsők a gyerekek? Húha :D
2018. okt. 24. 14:15
 28/52 anonim ***** válasza:
72%
Köszönje meg az önző gyerekeinek akik nem képesek elfogadni h van élet továbbra is. De ők majd nem kérnek engedélyt a párválasztásukhoz,mert joguk van Csak apunak nincs joga csak eltemetni magát. Magyarországon mellé kell az élőnek is temetkezni a holtakhoz sajnos. Ha gyereked van meg legyél anya apa ne nő férfi ezért megy tönkre a legtöbb kapcsolat,csoda h nem akarunk egyre többen gyereket mert utána kb semmi életünk nem lehet a kölykön kivül ,boldogságunk már nem lehet..
2018. okt. 24. 14:16
 29/52 anonim ***** válasza:
79%

#27: "A párom össze szeretne költözni, de én pont emiatt félek, hogy még jobban fújni fognak rám." - írta a Kérdező. Nem olvastad?

És nem, a "családapaként viselkedik" még véletlenül se azt jelenti, hogy feláldozza a saját életét mások hülyeségének. Normáliséknál a párkapcsolat az párkapcsolat, a szülő se ugat bele a gyerekébe, és a gyerek se a szülőjébe. Én a Kérdező párja helyében egyszerűen megkérdezném a fújózkodó babikát, hogy " ha neked lesz párod, és én is pont így állok hozzá, na, az hogy fog tetszeni?"...

2018. okt. 24. 14:23
 30/52 anonim ***** válasza:
13%
Kérdező, 23-asban amit írtál, az tényleg durva. Ne tolj ki magaddal. Gondold át, hogy Neked mi mennyit "ér meg".
2018. okt. 24. 14:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!