Nem tudok eligazodni anyám párján, azt hiszem rámhajtott?
Anya sokat utazik mert rendezvényszervező és nem csak Magyarországon dolgozik.
Pár hete költöztek össze és nekem nagyon fura ez a pasi :/
Most sincs itthon anya. Tegnap este is főzök a konyhában, oda állt nézni és simogatta a hátam. Aztán mondta, hogy rosszul vágok és megmutatja, hogy kell, hátulról átölelt, fogta a kezemet és úgy mutatta meg, hogy csináljam.
Próbálom kerülni mikor nincs itthon anya, kicsit félek tőle. :/ Most is értem kellett jönnie mert elestem tesin és bevertem a derekam a dokinál csak krémet kaptam mondta, hogy majd este bekeni, megmassziroz!?? De én nem akarom, hogy meztelenül fogdossa a hátam, derekam.
Anyával 1 éve járnak de én csak pár hónapja ismerem és nekem nagyon fura ez a simogatás stb.
Anyának nem akarok szólni, szégyellem magam, de nem csináltam semmit!
16L
Szia! Remélem sikerült megoldódnia a problémának.
Ez nem természetes, és nem elfogadható...
Ez már a te személyes privát szférád, amit ő gátlástalanul megtör. Most vagy nem érzi (amit kétlek), vagy... :(
Ha nmem oldódott meg, két tipp:
1.Öltözz előtte slamposan:D
2. Figyeld meg a suliban azt a tanárnődet, akinél csendben vagytok az órán. pl. Hogyan pattintja le a rendetlenkedni akaró, témát terelő osztálytársaidat. Na olyan határozott stílussal, nyersen, szépen rázd le ezt az alakot, és nyugodtan beszélj vele egy szinten, nem mint ha a "nevelőd" lenne. Pl. Ha valamiben nagyon segitokesz, es testi erintessel is kifejezi, csak lazan koszonom de megy egyedul is, es ne legyel figyelmes arra h o mit reagal, hanem huzodj arreb es vagj fapofat, mint aki jol vegzi dolgat es nem szorul segitsegre.
Illetve egy-egy alkalommal nyugodtan fejezd ki, hogy te nem szereted, ha simogatnak... Sunyi dolgot csinal, nyugodtan allitsd le egy hatarozott nemmel...
Es meg valami, ne legyen amiatt szegyenerzeted, mert o nem bir magaval. A hangfelvetelnel jobbat en sem tudok.
Beszélj a fiúval, hogy neked ezek túl sokak.
Utána reakciótól függően megbeszélés, változás, vagy szólsz anyudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!