Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok eligazodni anyám...

Nem tudok eligazodni anyám párján, azt hiszem rámhajtott?

Figyelt kérdés

Anya sokat utazik mert rendezvényszervező és nem csak Magyarországon dolgozik.

Pár hete költöztek össze és nekem nagyon fura ez a pasi :/

Most sincs itthon anya. Tegnap este is főzök a konyhában, oda állt nézni és simogatta a hátam. Aztán mondta, hogy rosszul vágok és megmutatja, hogy kell, hátulról átölelt, fogta a kezemet és úgy mutatta meg, hogy csináljam.

Próbálom kerülni mikor nincs itthon anya, kicsit félek tőle. :/ Most is értem kellett jönnie mert elestem tesin és bevertem a derekam a dokinál csak krémet kaptam mondta, hogy majd este bekeni, megmassziroz!?? De én nem akarom, hogy meztelenül fogdossa a hátam, derekam.

Anyával 1 éve járnak de én csak pár hónapja ismerem és nekem nagyon fura ez a simogatás stb.

Anyának nem akarok szólni, szégyellem magam, de nem csináltam semmit!

16L

2018. okt. 19. 12:42
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
12%
Mondd anyádnak válasszon olyat amelyik ordít veletek,ver benneteket,csicskáztat,mert nem bírod a kedvességet.
2018. okt. 20. 11:03
 42/49 anonim ***** válasza:
93%
41 es! mondták már neked, hogy mekkora kretén vagy?
2018. okt. 20. 15:14
 43/49 anonim ***** válasza:
20%
Lehet,de utálok ebben a világban élni,ahol kihívják a rendőrt a 9 éves kisfiúra szexuális zaklatás címén,mert hozzáért a seggéhez a saját táskája...
2018. okt. 20. 16:21
 44/49 anonim ***** válasza:
48%

Szia! Remélem sikerült megoldódnia a problémának.

Ez nem természetes, és nem elfogadható...

Ez már a te személyes privát szférád, amit ő gátlástalanul megtör. Most vagy nem érzi (amit kétlek), vagy... :(

Ha nmem oldódott meg, két tipp:

1.Öltözz előtte slamposan:D

2. Figyeld meg a suliban azt a tanárnődet, akinél csendben vagytok az órán. pl. Hogyan pattintja le a rendetlenkedni akaró, témát terelő osztálytársaidat. Na olyan határozott stílussal, nyersen, szépen rázd le ezt az alakot, és nyugodtan beszélj vele egy szinten, nem mint ha a "nevelőd" lenne. Pl. Ha valamiben nagyon segitokesz, es testi erintessel is kifejezi, csak lazan koszonom de megy egyedul is, es ne legyel figyelmes arra h o mit reagal, hanem huzodj arreb es vagj fapofat, mint aki jol vegzi dolgat es nem szorul segitsegre.

Illetve egy-egy alkalommal nyugodtan fejezd ki, hogy te nem szereted, ha simogatnak... Sunyi dolgot csinal, nyugodtan allitsd le egy hatarozott nemmel...

Es meg valami, ne legyen amiatt szegyenerzeted, mert o nem bir magaval. A hangfelvetelnel jobbat en sem tudok.

2018. okt. 24. 22:06
 45/49 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, van valami fejlemény az ügyben? Beszéltél Anyukáddal?
2018. okt. 25. 14:32
 46/49 anonim válasza:
70%
Nem tudom hova lett a kérdező, de nekem azt írta hogy ő értette félre.
2018. okt. 25. 18:55
 47/49 anonim válasza:
53%
Ha mindenkivel kedves és nem csak veled közvetlen akkor szerintem nincs mitől tartanod. Ha mégis zavar, inkább vele beszéld meg, édesanyádnak csak akkor szólj,ha ezek után tovább menne a dolog.
2019. ápr. 23. 16:20
 48/49 anonim ***** válasza:
43%

Beszélj a fiúval, hogy neked ezek túl sokak.

Utána reakciótól függően megbeszélés, változás, vagy szólsz anyudnak.

2019. szept. 20. 13:19
 49/49 anonim ***** válasza:
Kérd meg anyukádat, hogy irasson be önvédelmi tanfolyamra! Szerezz be egy paprika sprayt. Zárd magadra az ajtót este. A többit a többiek elmondták.(Remélem ez egy kamu kérdés)
2019. szept. 21. 23:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!