Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok rajta eligazodni. Ki mit gondol? Bővebben lent.
Van egy lány akivel ismerjük egymást fél éve. Jóban lettünk, randiztunk párszor. Elmondása szerint nem vagyok az esete, ehhez képest az utolsó 2 randin csókolóztunk, nem is egy alkalommal. Ő azt mondta hogy azért mert kíváncsi volt hogy csókolok, és mert jól esett neki.
Akkor csak érdekelhetem, de többször is hangoztatta hogy nem vagyok az esete és nem akar semmit..
nem értem, mit nem lehet ezen érteni, amikor világosan elmondta, mit akar.
ha neked ez elég, randizgass vele tovább, ha nem, mondd meg neki és vége.
Ilyenkor kell letojni és más nő után menni. Érdekes módon egyből érdeklődni fog utánad.
(Nő vagyok, ez mindkét nemnél így szokott lenni, ilyen az emberi terészet. Próbáld ki.)
Ha nem vagy az esete akkor ő nem fog kezdeményezni feléd, max megengedi hogy rajongjál érte, feltéve, hogy abból ő profitál.
Neked kell eldöntened, hogy olyan emberrel akarsz együtt lenni akinek rajtad járnak a gondolatai és szeret vagy egy olyannal aki valamilyen okból megtűr, használ téged.
Nem szeretem az olyan taktikázást és játszmázást, mint amit #5 írt, de teljesen igaza van, hogy sokszor előfordul, hogy ha az egyik félnek csökken az érdeklődése vagy elengedi, akkor a másik félnek fokozódik az érdeklődése.
Én a magam részéről, ha nem érzem a kölcsönös és komoly érdeklődést, akkor nem erőltetném.
# 5-ös vagyok
Nem vágom miért lettem lepontozva, amikor qrvára ez megy 90%-ban mindenhol, ez működik! Mintha *lyeséget írtam volna, gyönyörű az a 0%.
Nem azt mondtam, hogy ez a helyes, de picit hasznosabb válasz, mint az "udvarolj neki jobban". Miután már az arcodba tolta- többszöris ráadásul-, hogy konrétan NEM VAGY AZ ESETE, fölösleges lemenni kutyába. Ez eég konkrét elutasítás, nyilván nem mondana iylet, ha érdekelnéd. Ahogy a pasik sem mondják olyan csajnak, aki után érdeklődnek.
Egyébként én sem játszmázok soha senkivel, ilyenkor kell elengedni és hagyni a ...sába. A fenti kijelentés után nyilvánvaló, hogy nem érdekled úgy, hiába nyomulsz tovább a csajra, csak még jobban rontassz a helyzeteden, ennyi a biztos, nekem elhiheted.
Azt meg el tudod dönteni, hogy játszmázol vagy valóban letojod. Utóbbi lenne a legcélszerűbb, de reggel még emberutálós kedvemben voltam.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!