Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok eligazodni anyám...

Nem tudok eligazodni anyám párján, azt hiszem rámhajtott?

Figyelt kérdés

Anya sokat utazik mert rendezvényszervező és nem csak Magyarországon dolgozik.

Pár hete költöztek össze és nekem nagyon fura ez a pasi :/

Most sincs itthon anya. Tegnap este is főzök a konyhában, oda állt nézni és simogatta a hátam. Aztán mondta, hogy rosszul vágok és megmutatja, hogy kell, hátulról átölelt, fogta a kezemet és úgy mutatta meg, hogy csináljam.

Próbálom kerülni mikor nincs itthon anya, kicsit félek tőle. :/ Most is értem kellett jönnie mert elestem tesin és bevertem a derekam a dokinál csak krémet kaptam mondta, hogy majd este bekeni, megmassziroz!?? De én nem akarom, hogy meztelenül fogdossa a hátam, derekam.

Anyával 1 éve járnak de én csak pár hónapja ismerem és nekem nagyon fura ez a simogatás stb.

Anyának nem akarok szólni, szégyellem magam, de nem csináltam semmit!

16L

2018. okt. 19. 12:42
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
77%
Anyu meg majd féltékeny lesz és a kérdezőt okolja majd,a nők sajnos hajlamosak erre. :(
2018. okt. 19. 15:09
 22/49 anonim ***** válasza:
43%

Mi lenne ha eloszor is vele beszelnel kozvetlenul? Gyakorlatilag mar felnott no vagy, vissza kell tudni utasitani egy probalkozast...

Vagy hasznald ki a lehetoseget es kerj draga cuccokat...

2018. okt. 19. 15:39
 23/49 anonim ***** válasza:
63%
Nem olvastam el minden választ, nem tudom, hogy írták e, de izzisd be a telefonodon a hangrögzítőt és vedd fel, amit mond. Anyukádnak mindenképpen szóljál.
2018. okt. 19. 15:50
 24/49 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem kezdd azzal hogy leszereled a pasit. Anyàdat csak akkor keverd bele, ha ez nem sikerül.
2018. okt. 19. 15:51
 25/49 anonim ***** válasza:
89%

"Csak attól félek, hogy ő csak ilyen és jó nagy hülyét csinálok magamból"

Ezt nagyon gyorsan felejtsd el. Ne kérdőjelezd meg az érzéseidet, ne nyomd el őket, mert mi van, ha nem úgy értette. Figyelj, ha én, egy hetero nő, tök közvetlen vagyok mindenkivel, és megsimogatom a hátad tök ártatlanul, akkor nekem is meg kell mondanod, hogy ez téged zavar. Nem a másik szándéka számít, hanem hogy TE hogy érzed az egészet.

Az ilyen seggarcok pont ezt használják ki, hogy úgy kezdik az egészet, hogy tudják azt mondani, hogy jaj, csak félreértetted.

2018. okt. 19. 15:58
 26/49 anonim válasza:
74%
Először derítsd ki mit akar. Az, hogy megsimogatta a hátad vagy megmutatta, hogy kell vágni még semmi, anyukád előtt is megsimogatott már? Vagy csak akkor ha ketten vagytok? 14éves voltam mikor nevelőapám lett, sokat ölelgettem, puszilgattam, szerettem és ő is viszonozta, soha nem voltak ferde hajlamai.
2018. okt. 19. 16:17
 27/49 A kérdező kommentje:

Anya előtt is simogatott már meg.

Apa nem ilyen, lehet ezért fura. Általában a hátamat ha jön,megy. Vagy volt már olyan, hogy megpuszilta a fejemtetejét.

2018. okt. 19. 16:24
 28/49 anonim ***** válasza:
68%
Ő csak ilyen? Ugyan már. Ez a viselkedés NEM NORMÁLIS, akkor sem, ha a gyökér alapból ilyen és mindenkivel ilyen. Egy felnőtt férfi ne fogdosson egy 16 éves kislányt és kész.
2018. okt. 19. 16:32
 29/49 anonim ***** válasza:
41%
Anyád előtt is,na egy ujabb női gyöngyszem akinek a ..rok a fontosabb az se izgatja ha előtte mondjuk meg ?
2018. okt. 19. 16:54
 30/49 anonim ***** válasza:
67%
Sok okostojás!!! Csak az válaszoljon aki volt már ilyen helyzetben. Mert elmondanám nektek, hogy a csaj nincs könnyű helyzetben! Megy az okoskodás de amíg nem tudjátok milyen ez, addig ne károgjatok neki!
2018. okt. 19. 17:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!