Nem tudok eligazodni anyám párján, azt hiszem rámhajtott?
Anya sokat utazik mert rendezvényszervező és nem csak Magyarországon dolgozik.
Pár hete költöztek össze és nekem nagyon fura ez a pasi :/
Most sincs itthon anya. Tegnap este is főzök a konyhában, oda állt nézni és simogatta a hátam. Aztán mondta, hogy rosszul vágok és megmutatja, hogy kell, hátulról átölelt, fogta a kezemet és úgy mutatta meg, hogy csináljam.
Próbálom kerülni mikor nincs itthon anya, kicsit félek tőle. :/ Most is értem kellett jönnie mert elestem tesin és bevertem a derekam a dokinál csak krémet kaptam mondta, hogy majd este bekeni, megmassziroz!?? De én nem akarom, hogy meztelenül fogdossa a hátam, derekam.
Anyával 1 éve járnak de én csak pár hónapja ismerem és nekem nagyon fura ez a simogatás stb.
Anyának nem akarok szólni, szégyellem magam, de nem csináltam semmit!
16L
Valószínűleg nem tudat alatt csinálja, hanem szándékosan. Aki hátsószándék nélkül akarja megmutatni, hogy hogyan kell vágni valamit, az nem hátulról ölel át hogy mindene hozzád érjen, hanem vagy maga elé húzza a vágódeszkát vagy megkér, hogy állj arrébb.
Ne hagyd neki ezt a masszírozós dolgot! Mondd meg neki, hogy majd te be tudod kenni a derekad és van két kezed is rá, hogy megmasszírozd magadnak. Menj be a krémmel a szobádba vagy a fürdőbe és egyedül is meg tudod oldani. Nem kell bunkózni, elég ha annyit mondasz, hogy "Nem, köszi, majd én megcsinálom", de jobb lesz, ha próbálod tartani tőle a távolságot. Ha tovább közeledik, akkor szólj anyudnak vagy rokonnak, szomszédnak, barátnő szüleinek. (Ha apáddal jó a kapcsolat akkor neki is szólhatsz. Egy jó apa egy ilyennél biztosan tettre kész ha a gyerekéről van szó, bármilyen messze lakik.)
Hidd el, hogy vannak szándékai az irányodba. Volt hasonlóban élményem, letudtam annyival hogy pff hát ő csak egy srác és nyilván máshogy viselkedik egy lánnyal, mint egy másik fiúval. Aha, kiderült, hogy amúgy szerelmes volt belém és azért közeledett így. De mi egy korúak voltunk/vagyunk, te 16 vagy, a pasi gondolom 30+, ráadásul anyuddal van együtt. Valószínűleg vonzónak talál és kell neki egy lyuk addig, ameddig anyud távol van. Tudom, nyersen fogalmaztam, de ez van. Ne hagyd magad, mert ez így csak fokozódni fog!
Szuper! Csak majd figyeld meg, hogy az lesz a következő dumája, hogy jobban jártál volna, ha ő maszíroz meg, mert ő is ért hozzá. Így a női masszőrt kaptad tőle (mert már úgyis adni akart valamit), ha ő maszírozott volna, akkor meg azt az ötezret amibe került, odaadta volna zsebpénznek. Először bizalmat ébreszt, ad apróságokat, hogy később már kívánd az ajándékait, amiért csak egy “kis kedvességet” kér. Remélem, nem vagy naív...
40F
Ne szégyelld magad, nem a te hibád!
Hívd fel édesapádat, és szólj édesanyádnak is feltétlenül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!