Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer méretek hogy is vannak? Valaki segítsen eligazodni! (Plusz ajánlanátok márkát/típust első alkalomhoz? )
Szóval látom több helyen hogy xy óvszer 56-os meg 52-es, meg stb, de igazából nem tudom, ezeket a számokat honnan kapják? :D Tervezzük az elsőt barátommal, és nem ezen akarunk spórolni, de azért jó lenne nem kidobni fölöslegesen a pénzt, mert túl kicsi, túl nagy, stb...
Esetleg tudnátok ajánlani valami konkrétat? PL. durex classic, stb. :) mindkettőnknek első lesz.
Köszi!
18/L
Ő akkor nem neki kéne feltenni a kérdést?és neki megvenni?
52 meg 56 az átmérője.Ha lelapítod akkor ilyen a szélessége.
vele is beszéltünk erről, de mindkettőnknek 0 tapasztalata van, gondoltam inkább megkérdezem azokat akik vágják a témát :)
Köszi a választ! :)
Zsombor már megint te vagy?huzz már a csába.
Kérdező.a durex nagyon jó.
Menj fel az oldalukra ott minden infó fent van,még a méretek is :)
Bocsi az offért kérdező de őt le kell rendeznem,
Egy hülye kérdést tettél fel ma miszerint 16 vagy,másik kérdésnél ahol válaszoltál szülésorvos....
Köszi a válaszokat!
Elsőre én is valami simára gondoltam, valószínűleg durexet fogunk választani. Utánaolvastam a dolgoknak, de csak parttalan viták vannak, hogy melyik márka jobb... :(
zsombor16, őszintén megmondom, sose méregettem még neki :DD
Na tegyük fel,hogy a barátodnak átlagos mérete van.
Akkor ügye nem kell extra kicsit és extra nagyot venni.
Bemész a boltba és kiválasztod a legjobban tetsző durexet.
Mivel az első,és kicsit ügyetlenek lesztek így nem ajánlom az extra vékonyat.
Az az 52-56 az a szélessége.Ha lelapítod ezt a méretet adja ki.Na most akkor tegyük fel,hogy a barátodnak kb 4 centi így hozzá választasz mérete.
De jobb ha 2 méret fajtát vesztek,mert ki tudja.nyúlik az anyag,csak ne legyen kellemetlen neki,és ne essen le.
Sajna be kell áldozni rá a pénzt de megéri:)
remélem tudtam segíteni,és bocsi az előző offért
Nekem általában szorítani szoktak, arra meg, hogy speciális óvszert vegyek se energiám se pénzem. Tehát én csak arról tudok nyilatkozni, hogy vastagabb farokkal melyik a jobb. Azt, hogy a párodnak vastag-nem vastag majd eldöntitek.
Sorrendbe írom ahogy ajánlom:
Rako(jó minőség,olcsó 300 Ft. körül van 3db és legkényelmesebb) Durex(minőségi, de szerintem szűkebb) mint a Rako és nagyon drága), LifeStyles(ugyanaz kb. mint a Durex, talán olcsóbb) Masculan(ez kisebb vastagsággal rendelkezőknek jobb szerintem, nekem úgy elszorította, hogy majdnem leesett:P) ezeket a rossman-os meg más márkátlanokat nem ajánlom, azok hajlamosak szakadni
De az a legjobb ha végigpróbáljátok melyik a legjobb, de az első 3-ból amit ajánlottam úgyis találtok megfelelőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!