Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első alkalomra melyik óvszert ajánlanátok, ami nagyon biztonságos?
Tudom, sok ilyen kérdés volt már és akit zavar az enyém, az kérem lépjen ki innen. Viszont aki segítene, annak nagyon hálás lennék.
Készülök az elsőre, mármint ami a fogamzásgátlást illeti, nem szeretném, hogy baj legyen. Sajnos nagyon parázós lány vagyok alapból, így szeretnék olyan óvszert választani a párommal, ami nagyon megbízható. Szívesen venném a tanácsaitokat, tapasztalataitok!
Sokat nézegettem már az interneten, gondolkoztam az Extra vagy Ultra Safe megoldásokon, de azt is olvastam róluk, hogy azok elég vastagok és nem élvezi annyira a pasi az együttlétet. Ezt viszont nem szeretném, a legfontosabb a védekezés és hogy neki is jó legyen és élvezetes. Mit ajánlanátok?
Lifestyles vs. Durex? Melyik nagyobb méret?
Ja és még egy kérdés: Van valami valóságalapja annak, hogy a gyümölcsös "ízesített" gumik nem olyan megbízhatóak? Ugyanis azt is ki szeretnénk próbálni. De ha tényleg könnyen szakad vagy ilyesmi, akkor inkább átgondoljuk még 1X...
Köszi a válaszokat!
Lilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!