Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok eligazodni anyám...

Nem tudok eligazodni anyám párján, azt hiszem rámhajtott?

Figyelt kérdés

Anya sokat utazik mert rendezvényszervező és nem csak Magyarországon dolgozik.

Pár hete költöztek össze és nekem nagyon fura ez a pasi :/

Most sincs itthon anya. Tegnap este is főzök a konyhában, oda állt nézni és simogatta a hátam. Aztán mondta, hogy rosszul vágok és megmutatja, hogy kell, hátulról átölelt, fogta a kezemet és úgy mutatta meg, hogy csináljam.

Próbálom kerülni mikor nincs itthon anya, kicsit félek tőle. :/ Most is értem kellett jönnie mert elestem tesin és bevertem a derekam a dokinál csak krémet kaptam mondta, hogy majd este bekeni, megmassziroz!?? De én nem akarom, hogy meztelenül fogdossa a hátam, derekam.

Anyával 1 éve járnak de én csak pár hónapja ismerem és nekem nagyon fura ez a simogatás stb.

Anyának nem akarok szólni, szégyellem magam, de nem csináltam semmit!

16L

2018. okt. 19. 12:42
1 2 3 4 5
 11/49 1112 ***** válasza:
52%

Hát pedig szóljál anyudnak ,hogy te emiatt kényelmetlenül érzed magad.

Így nem jó együtt élni valakivel egy házban, meg pl ha az anyáddal jár, akkor miért nem várja meg türelmesen, amíg hazaér, miért mozdul rád; amikor ráadásul neked rosszul is esik. Beszélgess el vele is; meg az anyukádnak is szólj, hogy ez így téged zavar; meg anyáddal szemben is így fer, hogyha ő is tudja, hogy ő nőként gondol rád.

2018. okt. 19. 13:28
 12/49 anonim ***** válasza:
65%
Nem, nem és nem! Ez NEM normális! Ne mentegesd! Akármilyen közvetlen is valaki, ez nem ebben nyilvánul meg. A pasi pedofil, azonnal mond el anyukádnak. Remélem, hinni fog neked.
2018. okt. 19. 13:43
 13/49 anonim ***** válasza:
92%

Fiú vagyok. Először (nem tudom hány éves) férfinak mond el határozottan, hogy nem szeretnéd, ha egy karnyújtásnyi távolságon belül közelebb jönnne hozzád, és ne érjen hozzád, mert nem szeretnéd!

Ha ez se vezet eredményhez, akkor mond el anyukádnak, hogy ez neked eléggé kellemetlen!

2018. okt. 19. 13:44
 14/49 anonim ***** válasza:
89%
Ne szégyelld magad, nem túlzás, nem a te hibád, igazad van.
2018. okt. 19. 13:52
 15/49 anonim ***** válasza:
84%

Szerdáig a szüzességed is elveszi a pasija. Én már ma elmondanám neki. Először is felveszed hangrögzítőre hogy megkéred normális hangnemben hogy tartson tőled 3 lépes távolságot és csak akkor szóljon hozzád ha nagyon szükséges. Aztán ha pl főzöl előtte beállítod a kamerát olyan helyre ahol nem lehet látni de megis mindent látni a kamerával. Ha lesz felvétel hogy te szóltál neki és nem vett visszább azonnal értesíteni édesanyád a helyzet állásáról. Hidd el hogy te leszel neki az első és a munkát is ott hagyja mert te elsőbbséget élvezel. Remelem megoldódik a probléma. Merj cselekedni! Lehet azért csinálja mert azt gondolja ha nem szólsz neki te is élvezed. Tovább is fog menni mint a simogatás. A te érdeked is hogy minél előbb csirájában elfolytsd ez a dolgot.

N

2018. okt. 19. 13:53
 16/49 anonim ***** válasza:
58%

"Hidd el hogy te leszel neki az első és a munkát is ott hagyja mert te elsőbbséget élvezel."

Ha-ha-ha! Jó vicc!

A nők jelentős részének sokkal fontosabb a farok, mint a gyereke. A gyakorin is ez a tendencia, és a való világban is.

Már eleve milyen dolog ez, hogy a nő otthon sincs soha, de a kaniját odaköltözteti a lakásba. Elég kétségbeesett egy némber lehet, aki bármire képes a farokért. Sajnos, hiába szólsz neki, nem fogja érdekelni. Készülj fel rá, hogy hamarosan megerőszakol a fickó.

Apád? nincs?

2018. okt. 19. 14:08
 17/49 anonim ***** válasza:
87%

Elképzelem a szituációt, hogy járnék egy éve egy nővel, majd simogatnám "csak úgy, kedvességből" a 16 éves lánya hátát. Nekem nem fér bele, nem tenném meg, mert kétértelmű.

Vagy abszolút nincs ezzel tisztában, vagy mást akar, nem pusztán kedvesnek lenni. Utóbbi a valószínűbb.

2018. okt. 19. 14:20
 18/49 anonim ***** válasza:
86%
Szólj anyukádnak, mielőtt megpróbálkozik tovább menni a férfi. Elég dúrván befurakodott az intim szférádba így is. Ha valaki valamit nem jól csinál, meglehet neki mutatni, hogy hogyan kell, anélkül, hogy hozzáérnénk, nem hogy simogatjuk, meg átöleljük hátulról.
2018. okt. 19. 14:25
 19/49 anonim válasza:
80%
Apud? Hol laksz?
2018. okt. 19. 14:47
 20/49 A kérdező kommentje:
Szegeden élek. Apukám Pesten. Úgy volt, hogy nála leszek hétvégén, de dolgozik és nem jött értem. :(
2018. okt. 19. 15:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!