Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet ez? Nem tudok eligazo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ez? Nem tudok eligazodni a viselkedésén.

Figyelt kérdés
Hónapok óta érdekesen viselkedik velem egy férfi. Általában flörtöl, meg mindig úgy alakítja a napjait (majd minden nap), hogy valami ürüggyel megkeressen, vagy valahogy egymásba botoljunk, de...amikor én is próbálom a tudomására hozni, hogy nekem is tetszik akkor meghátrál, majd újra kezdi.Nincs kapcsolata de azt látom rajta, hogy kissé zavarba jövős. Nem értem miért ilyen vagy, hogy mit akar. Szerintetek félnem kell tőle?

2018. júl. 23. 09:10
 1/3 anonim ***** válasza:
93%
Csak szórakozik, semmi több. Ha többet akarna már réges régen lépett volna feléd normálisan.
2018. júl. 23. 09:40
 2/3 anonim ***** válasza:
90%
Flörtölget, de semmi komoly
2018. júl. 23. 09:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet csak élvezi magát a flörtölést, további célok nélkül.

De lehet, hogy félénk, zavarba jövős.

Beszélgess vele.

2018. júl. 23. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!