Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok eligazodni a főnököm viselkedésén. Miért csinálja ezeket?
Leírjuk mindjàrt 20-an, amit tudsz meg hallani akarsz: tetszel neki.
Èn kiröhögném a köszcsi meg a szivi szöveg utàn :D
Unja a munkát és valami izgalmat keres a szürke hétköznapokban, amit benned talált meg és látja hogy vevő vagy rá. Ehhez hozzájárulhat, hogy épp otthagyta a nője vagy kevés volt a szex vagy mostanában sokat veszekednek és benned kedvességet talál. Meg nyilván tetszel is neki és megfordult a fejében egy-két menet veled.
Nekem az a fura, hogy azt írod mostanában ilyen. Szóval x ideje ott dolgozol és csak most lett ilyen? Szerintem az ismeretségetek elején is kellett volna érezned ilyesmit, ha ez tényleg komoly a részéről.
Az attól függ mit szeretnél. Ha nem akarsz semmit, akkor nem kell ennek jelentőséget tulajdonítani, viselkedj természetesen. Ha akarsz valamit, akkor meg pl. szemezz vele, hogy tudjon róla, hogy léphet. Ha ő akar valamit.
De még az is lehet, hogy csak kíváncsi meg tudna e hódítani de valójában csak hülyít hogy az önbizalmát növessze.
Ja és részedről is benne lehet a hülyítés, mert attól még hogy tegyük fel nem akarsz tőle semmit, kíváncsi lehet, hogy lehetne e...
Szóval a lehetőségek elég tágak :)
Főnökkel kavarni? Te se vagy százas. A kollégák szerinted, hogy fogják lereagálni? Vagy azt hiszed ez nem fog mások pl a srác főnöke esetleg új helyen a te főnököd fülébe jutni? Ha meg csak egy dugás erejéig kellenél utána mi lesz? Kétlem, hogy őszinte lenne a mosolyod legközelebb ha bemész.
"Köszcsi, szivi" ilyen szavakat egy 28 éves ember rádásul pasi (direkt nem férfit írok) kiejt a száján? Nagyon eltérő helyen dolgozunk, igaz nálunk a vezetők egyike sincs 30 alatt (inkább a 40-50).
Szóval igen, valószínűleg akar tőled valamit, de ennek én a helyedben nagyon nem örülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!