Szemétség tőlem, hogy el zavartam a férjem?
Egy kissé hosszú, de remélem valaki segít.
Össze jöttünk, össze házasodtunk, majd kiköltöztünk külföldre és egyedül maradtunk minden örömünkkel és gondunkkal. A férjem megkezdett dugiba inni, volt hogy totál részegre itta magát, persze még úgyis tagadta, vagy max 1 sört ismert be ami nyilvánvalóan a sokszorosa volt a legurított adagnak. Próbáltam a szüleivel beszélni, hogy hassanak rá hátha jobb belátásra bírják. Persze avégén én lettem a rossz mert mint kiderült az apja egy agresszív állat, az anyja meg saját magába szerelmes és csak a látszatnak él, egy igazi színész (mint ahogy apukám nevezi). Nagyon sokat veszekedünk a piálás miatt. Folyton reszketve jövök haza a munkából mert arra gondolok hogy ivott e vagy sem. Nem mondanám agresszívnak, inkább én vagyok az, képes lennék kikaparni a szemét ha meglátom hogy ivott. És persze mosom a fejét aztán el pattan nála is valami és össze törik valami... egy - két ajtó üveg, tányér, pohár, szekrény stb. Próbáltam már vissza fogottan is magyarázni vagy egyáltalán nem figyelni rá, de előbb utóbb cirkusz van a végén. És bele fáradtam.
Kb 2 hete ultimátumot adtam neki vagy abba hagyja és segítséget keres vagy vége. Két hétig se bírta. Ma kiakadtam és el zavartam. Nem tudom hova ment vagy mit csinál de mondtam hogy vissza se jöjjön. Már elegem van abból hogy minden maradék energiám arra pazaroljam, hogy észhez térítsem. Most akkor ez szemétség tőlem?
#7 " Ha fontos vagy neki,akkor abbahagyja,ha nem akkor úgysem lennél vele boldog."
Sajnos úgy látom az ivászat őt jobban érdekli mint én... Egyszerűen nem tudom jobb belátásra bírni. 4 éve együtt vagyunk és olyan érzésem van mintha minden nap megismételné önmagát. A folytonos bosszúság, civakodás, feszültség
Normális , gerinces felnött NEM ZAVAR EL senkit úgy, hogy a masik a padon aludjon a parkban . Ha van lakása , ahova menjen, az más . Vagy minimum szülei , akik fogadni tudják .
De igy kidobni , hogy ejjjel megfagyjon , nem tartom egy emberi húzásnak .
Ha iszik , nem ért a szóból , nem kell vele lakni , de a kulönköltözest elö lehet kesziteni , megbeszelni , hogy keszuljön fel , legyen hova menjen .
Igy kidobni az utcára , nem ok , ezt egy kutyával sem tesszuk meg .
Ha agressiv es veszelyes , az mas tal teszta , de igy nem tudom ha te nem erzekeled magadtól , hogy ez hogy is van
Ha veled tenne ezt valaki , okkal , vagy ok nelkul ?
Egy ilyen dolog megrenditi a bizalmat nagyon kemenyen , en a ferj helyett nem allnek veled többet szóba, tudod ki termekenyitgetne ezutan
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Egy ilyen kapcsolatból jobb most kilépni mint 10-15ev múlva. Mindent megtettel ,segítetted támogattad ő nem élt vele ne legyen emiatt lelkiismeretfurdalasod.
Nála a baj ott kezdődik hogy állandóan részeg és ő azt mondja nem alkoholista bármikor leteszi ... éltem enis ebbe az életbe sajnos... Ha leteszi az valami tramua miatt lesz
- vagy azért mert észreveszi hogy az egészsége rámegy és az egész élete
- vagy mert elveszít számára fontos embereket
Szóval ha ő nem megy Vissza hozzad úgy h megígéri h többet nem iszik ,és válóban nem fog akkor neked ő sokkal fontosabb volt mint te neki .
Sokszor egy dolog áll az ember boldogságnak útjába saját maga !
A férjednél így van, te bátor voltál léptél! Várj hogy észhez tér vagy sem,ha az utóbbi kezdj új életet más oldalán olyan ember mellett akinek legalább olyan fontos vagy mint neked ő!
Ja nem szabad kidobni a mimozákat.. Miután millio esélyük volt.. Sőt még ha lever is hajbokólni kéne mert ő a férfi.. Hát nem.. Mikor az exférj az ágyunkba dugta a huszon éves babaját ,előszőr kivágtam a nőt úgy h a lába nem érte a földet,összecsomagoltam a férjecskémnek hogy mehet a babához,majd ő mos főz rá..
58N
Rengeteget könyörögtem neki, hogy hagyja abba, mert árt magának és a kapcsolatunknak is. Be látta hogy igazam van. A tegnap mégis újra beivott, bocsánatot kért. Ma haza jöttem fifázott józanul, én lepihentem a hálóban, Kb másfél óra múlva ő is be jött, meg akartam puszilni és megcsapott a pia szag. Újra balhéztunk. Megint kékre szorongatta a kezem.
Hát akkor kérdem én, aki képes dugiba piát venni, meg inni titokban míg az asszony munka után pihen és van pofája utána mellé feküdni és letagadni hogy ivott, az ilyen tán csak talál magának egy hotelt a városban, vagy be kérőzik egy ismerőséhez vagy a kocsiban alszik. Vagy eszébe jut hogy vissza sunnyog bocsánatot kér és kint alszik a kanapén
Az első férj olyan, mint az első palacsinta: nem szégyen kidobni.
Ha iszik, akkor pláne. Itt te legfeljebb ott hibáztál, hogy már sokkal előbb ki kellett volna dobni, nem pazarolni rá 4 évet. Akkor se fogadd vissza, ha könyörög, és perpill józan. Újra inni fog. Most se hitte el, hogy két hetet kap, ha visszaengeded se vesz komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!