Hogy lehetnek ilyenek a barátaim? Ha nincs még gyerekem, nem vagyok ember?
21:41 Ugyan, miért lenne rossz annak az 1 éves gyereknek, akinek az "annya" 40 éves?? Sokkal rosszabb, ha ilyen buta, bunkó anyja van, mint te. A te gyereked biztos, hogy szégyellni fogja magát miattad, ha így nyilvánulsz meg a barátai előtt, mint ahogy itt is tetted a kommentedben!
Valószínűleg te meg egy besavanyodott boszorkány vagy!
A kérdezőnek: a 27 éveddel BŐVEN ráérsz még a gyermekszülésen gondolkodni, élj, bulizz, úgyis érezni fogod, ha eljött az ideje annak, hogy megállapodj!
Először is, ha komolyan gondolják, akkor nem a barátaid. Csak azt tudom tanácsolni, amit valaki előttem. Ülj le velük és mondd meg, hogy le lehet szállni rólad, ha nem hagyják abba, akkor keress olyan személyeket, akik ember számba vesznek. Viszont. Most 27 éves vagy, de még a nyoma se látszik apajelöltnek. Ha nem is világrengető, de szerintem ez probléma. Mert gondolj bele. Megszülöd 35+ a gyereked, felneveled. Eddig semmi gond. De te is szeretnél majd unokákat. És, ha nem vagy különlegesen szerencsés és nem lesz nagyon hosszú életed, akkor borzasztóan kevés időt fogsz együtt tölteni az unoká(i)ddal. Ez neki és neked/nekik is rossz. Az utolsó nagyszülőm 16 éves koromban halt meg és bár néha az agyamra mentek a rigolyáikkal, de Isten a tanúm, hogy rettentően hiányoznak.
21/F
Kedves 21/f előttem szóló!
Én 28/L hozzászóló vagyok, és épp most szakítottam 3 év után. Apajelöltnek nyoma sem, de mért gondolod hogy 35+ kell gyereket szülnöm? Ha holnap találkozom az igazival, 30 éves koromra boldog anya lehetek.
Ha meg a nagyszülőknek kell gyereket szülni, rég rossz. Olyan szülők is vannak, akik 25 évesen szülők, és a gyerekük már 10 évesen sem ünnepelhet a nagyszülőkkel, mert azok már elmentek.
Mindennek meg van az ideje, és mindenkinek kell hogy legyen szerencséje arra, hogy megtalálja a párját. Ha 22 évesen, ha 28 évesen, vagy ha 35 évesen is..akkor szüljön gyereket, ha úgy érzi eljött az ideje.
Kedves 28/F!
Ha te ilyen "gyors" vagy, hogy két évvel a megismerés után, már szülsz, akkor tényleg még van időd. De nem ez az átlag. Bocsáss meg, hogy ezt írom, de normális esetben min. 2 év együttélés után jön az esküvő és csak utána a baba projekt. Saját magam tudom például felhozni. 3,5 éve vagyunk együtt, még idén szándékomban áll megkérni a kezét, jövő nyáron esküvő és csak utána jön majd a baba.
És még valami. Nem azt mondtam, hogy a saját szüleinek szül unokákat, hanem, hogy ha neki lesznek unokái, akkor ő fog kevés időt velük tölteni, ha túl későn szül.
Ha valakinek szúrná a szemét, akkor bocsi az OFFolásért!
Basszus, elírtam...
Az előző levelet természetesen 28/L-nek szántam...
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!