Hogy lehetnek ilyenek a barátaim? Ha nincs még gyerekem, nem vagyok ember?
Nem olvastam végig a válaszokat, de a kérdésedre röviden a válasz:
gondolom a "barátaid" sem biztosak magukban, hogy jól döntöttek mikor a húszas éveik elején vállalták a gyereket, de ez már nekik mindegy, nem lehet visszacsinálni.Szerintem aki boldog, elégedett anyuka, akárhány évesen is, az nem piszkálna ilyennel.Lehet csak féltékenyek arra, hogy neked bármikor lehet gyereked, ők már viszont soha nem lesznek függetlenek.
Szerintem irigykednek :) Nem olvastam ela többi választ, de gondolom kb ugyanezt írták :)
Szerintem ezek a nők nem a barátaid. Én most leszek 27, a kislányom meg most volt 1 éves. Tőlem nem morzsolódtak le a gyermektelen barátnőim, és erre büszke vagyok, mert sokan esnek anna a hibába, hogy beszűkülnek és elüldözik a gyermekteleneket. Igaz, hogy a közös programjaink most még kicsit korlátozottak, de teázni, kicsit vásárolgatni, fagyizni már régóta elmegyünk babával együtt is akár. Nyilván elregélem én is a pelenkatémáimat, de nem unásig, és meghallgatom a többieket is.
egyébként nagyon nehéz nekem hogy ne felejtsek el társalogni felnőtt módra, nem tudom mások hogy vannak ezzel. De igyekszem :)
Ja és nekem eszemben sincs lenézni a gyermekteleneket, szerintem mindenki akkor szüljön amikor érzi az időt, legyen az akár 40 évesen. Van olyan barátnőm, akinek pasija sincs, idősebb is nálam. Nem kárálok, nem nézem le. Inkább szerencsésnek tartom magam, hogy én már megtaláltam a társam, és szurkolok, hogy neki is sikerüljön. Ettől barát a barát.
" A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:41 "
Boldogok a lelki szegények, mert övéké a mennyeknek országa. Te nagyon boldog lehetsz, kösd föl magad. VAgy legalább sterilizáltass, nem kéne szaporodnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!