Ez ennyire kivitelezhetetlen ennyi pénzből? Vagy simán kijön belőle egy jó nyaralás?
Barátommal két és fél napra mennénk nyaralni a hónap végén. Apámék fizetik a szállás költséget, mert ők majd váltanak minket, ők 4napra mennek le.
Mi barátommal megyünk ugy hogy: 28-án megyünk és 30án jövünk. Balaton a cél.
Fejenként kb 20.000 .-ot vinnénk költöpénznek erre az időre.
Szóval kb napi 6ezret szánunk kajára. Apám szerint az nem elég. Én nem hinném hogy két és fél napra nem elég ennyi pénz.
köszi szépen a válaszokat.
Szerintem is bőven kijövünk belőle.
Első vagyok, közben érkezett a kommented. Tipikus szülői hozzáállás kezd lenni az apukád viselkedése. 20 évesen miért ne tanulna, ha megvan a lehetősége rá. Olyan könnyen dobálóznak a szülők azzal, hogy dolgozni kellene, mintha tele lenne jobbnál jobb munkahelyekkel ez az ország. Nincs is munkanélküliség.
Nálunk a nagylányom volt barátjának az apukája tette szóvá, hogy érettségi után miért akar még tanulni a lányom. Sima gimis érettségi, szakma nélkül. Az öreg érvelt azzal (tényleg idős volt, közel a 80-hoz), hogy bárhol el tud helyezkedni az érettségijével, különben sem kellene sokáig dolgoznia, mert ő unokázni szeretne, tehát a lányom mielőbb szüljön unokákat, és vegye le a háztartás gondjait az öreg válláról. Ketten éltek együtt: apa-fia. Aztán a lányom rájött, hogy ő nem ilyen jövőt képzelt magának, nem akar eltartott feleség lenni, szakítottak. Én akkor sajnáltam a fiút, mert míg az apukája él, nem fog társat találni. Az apja mindenkiben a tökéletes háziasszonyt kereste, ha talált hibát, ő próbálta meg átnevelni, megnevelni a lányt. Különben sem kell egy nőnek se szakma, se diploma. Nevelje a gyerekeket, vezesse a háztartást, hogy a férje válláról minden terhet levegyen.
Na ez sem piskóta! És hány ilyen apa és anya van?!
Az az igazság hogy apám az utóbbi időben nagyon sznobnak hiszi magát, és én ugy vettem észre hogy aki nem ilyen azt lenézi. A barátomat folyamatosan piszkálja, nekem mondja el, hogy mit gondol róla, de előtte adja a play pofát. Gusztustalan.
A barátom 20éves, és van egy szakmája. Megbukott 11.ben és évet ismételt mostmeg szegényt megrántották angolból. Ugyebár most akarja megszerezni az érettségit azér tanul.
De apám folyton mondja rá, hogy vesztes meg élősködik a szülei nyakán, és a szakmájához sem ért.
Ehhez még nekem sincs közöm! Neki meg pláne nincs! Én nekem igy jó pasi, igy szeretem, de folyton piszkálja, már minden nap elmondja ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!